Indlæser Begivenheder

Forårskoncert med Mark & Christoffer

21. maj 2021 | 18:00 - 19:30

Først måtte julekoncerterne aflyses og forårskoncerterne er nu udsat til 21. og 22. maj  grundet Corona-restriktionerne.

Vi forventer, at myndighederne åbner for spillestederne først i maj, så vi tror på og glæder os til, at vi lige når forårskoncerterne mens det endnu er forår 🙂

Og der er noget at glæde sig til – for Mark & Christoffer er klar:

”Vi har en masse dejligt repertoire, som vi glæder os til at spille for jer, ikke mindst et nyt Shu-bi-dua hyldestmedley, en sønderjysk Corona-blues, et tilbageblik til år 1920 og meget andet. Der vil være både noget nyt, noget gammelt, noget lånt og noget lysegrønt”

Lidt om koncerterne

Pga. Coronasituationen er der kun et begrænset antal billetter og vi overholder selvfølgelig afstandskrav mm.

Som noget nyt skal du nu reservere din plads, når du køber billet. Køber du flere billetter, vil i komme til at sidde sammen uden afstand. Vores billetsystem sørger for, at der vil være en tom plads til den næste, der køber billet.

Hver koncert varer i år 75 minutter og der er ingen pause
Første koncert starter kl. 18.00 og den efterfølgende kl. 20.30 og dørene åbner en halv time før.

Kom alligevel i god tid og husk at holde afstand. Vi beder jer følge vort personales anvisninger 🙂

Når koncerten er slut, beder vi jer om at blive siddende og følge vore anvisninger så alle kommer sikkert ud af salen.

Du kan bestille dine drikkevarer på forhånd.

For at lette salget af drikkevarer, kan du bestille dem på forhånd når du køber dine billetter. Så kan du få dine drikkevarer med på plads. Der kan bestilles drikkevarer til hver billetnummer, men du kan også bestille alle dine drikkevarer på den 1. billet, det er nok det letteste 🙂

Coronasituationen gør det lidt anderledes end det plejer at være, men vi er sikre på at Mark & Christoffer vil give os en uforglemmelig forårskoncert.

Mark & Christoffer

Julekoncerterne med Mark & Christoffer startede i Kultursalen for 9 år siden. Det blev en stor succes, og koncerterne er i de efterfølgende år blevet til en koncertrække rundt i Danmark, der så slutter hvor det hele begyndte, nemlig i Kultursalen i Augustenborghallerne.

Det er en tradition vi er meget stolte af, siger Poul Andersen, musikansvarlig i Midtals Idrætsforenings Kulturafdeling, men pga. Corona-restriktionerne måtte vi desværre aflyse julekoncerterne 2020 i sidste øjeblik. Vi er derfor meget glade for, at vi sammen med Mark & Christoffer kan arrangere 4 forårskoncerter.

Nu glæder vi os igen, lige så meget som det store tilbagevendende publikum, til at nyde Mark & Christoffers fantastiske stemmer og flotte guitarspil til forårskoncerterne.

Mark & Christoffer er opvokset i Sønderborgområdet og startede karrieren i gymnasietiden i 1998.
Deres store popularitet vidner om, at det er to stemmer af høj klasse, sammen med deres store musikalitet og ikke mindst deres fine sønderjyske humor.

Så med forårskoncerterne er der igen lagt og til en stor musikalsk oplevelse.

På glædeligt gensyn til april
Mark & Christoffer og MIF Kulturafdeling

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Event Series Event Series: Forårskoncert med Mark & Christoffer

Detaljer

Dato:
21. maj 2021
Tidspunkt:
18:00 - 19:30
Series:
Pris:
175 Kr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Kultursalen – Augustenborghallerne
Kettingvej 19a
Augustenborg, 6440
+ Google Maps
Telefon
74471666
Se Sted hjemmeside