Indlæser Begivenheder

Folk Baltica koncert med Tophøj & Barslund

15. maj 2022 | 15:00 - 17:30

søndag · 15.05.2022 · 15:00

Nordborg
Nygård, Nørreskovvej 41

Andreas Tophøj & Rune Barslund (DK)

  • Andreas Tophøj: violin
  • Rune Barslund: harmonika

Andreas Tophøj og Rune Barslund er to af de stærkeste navne i ny dansk folkemusik. De to etniske jyder optræder med violin, accordeon, bratsch, whistle og vokal. I de senere år har de lagt publikum for fødderne på spillesteder og festivaler i Danmark, Storbritannien, Irland, Finland og Tyskland. Bl.a. har store internationale festivaler som Tønder Festival, Celtic Connections og Kaustinen Festival nydt godt af duoens musik.

Andreas og Rune viser en ny retning i folkemusikken, et dansk sammenkog med traditioner fra andre nordatlantiske kyster. Gennem lange rejser og ophold i Irland, Amerika og Finland har frugtbare møder med keltiske og nordiske musikere og musikkulturer fundet sted. Resultatet er en musik der spejler det nordiske vejr, med strid blæst, piskende regn og himmelblå opklaring. I dette karske rum finder musikken varmen, hvirvler, gløder og bliver ekstatisk og undertiden ja: inderlig. Sådan er også deres originale repertoire, når de to musikalske historiefortællere inviterer på rejse i et flot og medrivende sammenspil. Særligt ved duoens liveoptrædener stråler disse to herrer, når de underholder med beretninger om livet og skaber musik, der bliver i publikums erindring længe efter at den sidste tone har klinget ud.

Billetpris(køb via Folk Balticas hjemmeside(https://www.folkbaltica.de/dk/koncerter/program/veranstaltung-tophoej-barslund-37)
150 kr.  Billet ved døren 170 kr.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
15. maj 2022
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Pris:
150 Kr
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Nygård
Nørreskoven 31,
Nordborg, 6430
+ Google Maps
Telefon
51903295