Indlæser Begivenheder

Find hjem til dig selv med Livsdesign – Workshop

28. april 2022 | 18:30 - 21:30

Drømmer du om at skabe et liv DU vil elske at leve?

Drømmer du om at finde hjem til DIG og skabe et liv DU vil elske at leve?
– Sådan kommer du i gang!

Mærker du lige nu en længsel efter at kunne finde tilbage til dig? Måske du oplever dig træt, udkørt og har lyst til at skifte retning?
Tilbage til det der engang var vigtigt for dig og måske stadig er det?

Det DU har lyst til og elsker at gøre, fremfor hvad andre ville blive glade for at du gjorde for dem?

Længslen efter ikke længere at skulle gå så meget på kompromis med dig selv og i langt højere grad ville kunne leve som DIG – hele dig?
Så er du langt fra alene.

De sidste år har Berit Kafton Simonsen, indehaver af Beritkafton.dk, hjulpet over 100 kvinder med netop at finde tilbage til sig selv, og derigennem at åbne mulighederne for, at kunne sætte sig selv FRI. – Fri fra det der spænder ben og begrænser dig i dag og Fri til alt det du drømmer om at kunne, det du så meget hellere vil. Det der er meget mere DIG.

Tilgangene hertil bygger på coaching og NLP strategier samt livsdesign metoden som sikrer, at du får en forståelse for, hvordan DU kan vælge selv at (gen)indtage roret i dit liv og sætte din retning.

Bevidstheden indefra er en del af vejen dertil sammen med beslutningen om, at ville tilvælge dig.

Kom med til en udviklende, indsigtsfuld og frihedsskabende workshop hvor du vil få en værdifuld viden, forståelser samt helt konkrete redskaber til, at kunne komme i gang med din helt unikke udviklingsproces med at finde tilbage til dig og skabe det liv du vil elske at leve.

Vi vil bl.a. arbejde med at:

•Finde hjem til dig og skab dit powerfulde fundament (i dit liv)
Du vil få indsigterne til at forstå, hvordan du dagligt skaber dig selv, dine resultater og oplevede muligheder samt hvordan du allerede har poweren inde i dig, til at skabe det liv du hellere vil leve.

•Spotte det liv du vil elske at leve – ud fra dig
Du mærker ind i, hvilket liv du drømmer om at leve, hvad det er du meget hellere vil og hvilken udgave af dig du ville elske at leve, så der er plads til hele dig.

•Sæt fri til at udleve dit drømmeliv allerede i dag – uden at spænde ben for dig selv
Du har sikkert prøvet det før, sat dig et mål og ikke nået det. Måske du kom til at spænde ben for dig selv, eller måske dine indre begrænsninger blev for overdøvende.

Du får en forståelse for, hvorfor dette ofte sker og hvordan vi kan arbejde med, at ændre vores mentale strategier så de bliver medspillere og du mærker friheden i, at kunne leve ud fra dig allerede fra i dag, hvis du ønsker det.

Vær med til en spændende og udviklende aften!

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
28. april 2022
Tidspunkt:
18:30 - 21:30
Pris:
175,00 Kr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Alsion 2
Alsion 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Tilmelding er lukket for dette borgermøde