Indlæser Begivenheder

Find hjem til dig selv med Livsdesign – Workshop

27. oktober 2022 | 18:30 - 21:30

Måske du oplever dig træt, udkørt og har lyst til at skifte retning i livet?

Mærker du lige nu en længsel efter at kunne finde tilbage til dig? Længslen efter ikke længere at skulle gå så meget på kompromis med dig selv og i langt højere grad ville kunne leve som DIG – hele dig?

Så er du ikke alene.

De sidste år har Berit Kafton Simonsen, indehaver af Beritkafton.dk, hjulpet over 100 kvinder med netop at finde tilbage til sig selv, og derigennem at åbne mulighederne for, at kunne sætte sig selv FRI. – Fri fra det der spænder ben og begrænser dig i dag og Fri til alt det du drømmer om at kunne, det du så meget hellere vil. Det der er meget mere DIG.

Tilgangene hertil bygger på coaching og NLP strategier samt livsdesign metoden som sikrer, at du får en forståelse for, hvordan DU kan vælge selv at (gen)indtage roret i dit liv og sætte din retning.

Kom med til en udviklende, indsigtsfuld og frihedsskabende workshop hvor du vil få en værdifuld viden, forståelser samt helt konkrete redskaber til, at kunne komme i gang med din helt unikke udviklingsproces med at finde tilbage til dig og skabe det liv du vil elske at leve.

 

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
27. oktober 2022
Tidspunkt:
18:30 - 21:30
Pris:
175,00 Kr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Alsion 2
Alsion 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside