Indlæser Begivenheder

En (U)nyttig Verdenshistorie

7. februar | 19:00 - 20:30

Oplev et underholdende foredrag om de skøreste og sjoveste historier fra fortiden, hvor du både bliver underholdt og undervist. Foredraget er baseret på ”Unyttige Historiefacts”, som er et formidlingsprojekt, der fokuserer på en underholdende formidling af historien. Projektet har udgangspunkt i de populære “unyttige historiefacts” på de sociale medier med bl.a. 100.000 følgere på Facebook. ”Unyttige historiefacts” har desuden udgivet fem tematiske bøger med underholdende fakta.

 

Unyttige Historiefacts er en fritidsbeskæftigelse, og er drevet af Michael Frederic Hawkins, lektor på Aalborg Katedralskole og cand mag i engelsk og historie. Nogle af opslagene er desuden skrevet af frivillige, som alle enten studerer historie på universitetsniveau, eller er uddannede cand mag i historie.

 

Unyttige Historiefacts bygger på Facebook-siden http://www.facebook.com/unyttigehistoriefacts. Herudover findes Unyttige Historiefacts også på Twitter (@unyttigefacts) og Instagram (@unyttige_historiefacts).

Konceptet har hidtil resulteret i udgivelsen af fem tematiske bøger med Unyttige Historiefacts: Krig & Konflikt, Sport & Spil, Dyr & Natur, Mad & Drikke og Sygdom & Sundhed.

 

Få flere informationer om begivenheden og køb en evt. billet her

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
7. februar
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Pris:
80 Kr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside