Indlæser Begivenheder

En aften i C.V. Jørgensens tegn

28. april 2023 | 19:30 - 22:30
Event Series Event Series (See All)

Dansk rockhistorie i ord og toner

 Kultursalen i Augustenborg-Hallerne danner ramme om en aften i  CV Jørgensens tegn

Er du til CV Jørgensen, dansk rockhistorie og underholdende anekdoter fra livet på landevejen som turnerende musiker, så snyd ikke dig selv for et indblik i et af de væsentligste kapitler i dansk rockhistorie og ikke mindst efterfølgende – den dertil hørende musik.

Den 28. april gæster CV Jørgensen Jam Kultursalen i Augustenborg, og de får følgeskab af den kendte trommeslager René Wulff fra”Det ganske lille band”. Gennem mere end 50 år har René spillet, indspillet og turneret med en lang række musikere, bands og solister – indenlands såvel som udenlands.
Men ikke mindst i CV Jørgensens ”Det Ganske Lille Band” har han som trommeslager og dynamisk ankermand sat sit præg på de tre – i dag legendariske – albums, bandet nåede at indspille – nemlig ”Storbyens små oaser”, ”Vild i varmen” og ”Solgt til stanglakrids”.

I hans bog fra 2018 – ”Det ganske lille band – mine år med CV Jørgensen” – fortæller René historien om fire unge håbefulde musikere, der tilsammen kunne noget specielt og hvis eneste drøm var at kunne leve af musikken og som i fællesskab skabte den succes, de så længe og brændende havde ønske sig. Om tre hektiske og hæsblæsende år, hvor de ridende på succesens bølge aldrig så sig tilbage og ej heller undte sig selv hverken rist eller ro – og som endte med at æde bandet op indefra.

Som oplæg til CV Jørgensen Jam vil René fortælle om de tanker, han gjorde sig i relation bogens tilblivelse og om de dybere bevæggrunde for endelig at beslutte sig for at skrive den. Tillige vil han lægge et ekstra lag på den udvikling, bandet gennemgik undervejs samt uddybe nogle af de begivenheder der skete, mens det hele stod på.

CV Jørgensen Jam spiller efter René foredrag alle de kendte, melankolske og stemningsfyldte sange, skrevet af CV Jørgensen… Det si’r sig selv. ”Det ganske lille band”, med sønderjyske rødder, spiller med autenticitet og entusiasme, alle de kendte CV Jørgensen sange skrevet over 4 årtier.

De spiller alle de kendte sange, og tager også et par afstikkere. Fra Costa Del Sol og Sjælland videre til flere af de muntre hjørner. Her er noget for både Computer Charlie med datadisciplin, Hamburger Sally på gyngende grund, og for modeller, på sprut og galar.

Dørene til Kultursalen åbner kl. 19:00

Foredrag med René Wulff kl. 19:30, der efterfølges af CV Jørgensen Jam kl. 21.30

Ved billet til CV Jørgensen Jam alene, åbnes døren kl. 21.00

Billetter kan købes på www.mif.dk/kultur

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
28. april 2023
Tidspunkt:
19:30 - 22:30
Series:
Pris:
140 Kr
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Kultursalen – Augustenborghallerne
Kettingvej 19a
Augustenborg, 6440
+ Google Maps
Telefon
74471666
Se Sted hjemmeside