Indlæser Begivenheder
Kongeskibet

Dronningen ankommer til Sønderborg

23. juni 2021 | 8:45 - 10:30

I anledningen af Hendes Majestæt Dronning Margrethes årlige ferie i det sønderjyske, kan du og familien være med til at give hende en varm velkomst onsdag d. 23. juni 2021 kl. 10.00 på Slotskajen i Sønderborg.

Som tilskuer skal man ankomme mellem 8.45-9.30.

Covid-19 situationen gør, at der kræves forudbestilt billet og coronapas for at komme helt tæt på Hendes Majestæt Dronning Margrethe, når hun ankommer til Sønderborg i kongeskibet Dannebrog.

Billetterne er gratis, og de kan bestilles herunder. Der kan maksimalt bestilles 5 billetter for hver publikummer.

Pga. Covid-19 situationen er der stadig restriktioner for større forsamlinger og arrangementer med hensyn til afstand. Hver tilskuer skal fremvise gyldigt coronapas for at blive lukket ind i de afspærrede områder på Slotskajen. Her lukkes 400 tilskuere ind, og der bliver afspærret for alle andre publikummer. Børn og unge under 16 år er fritaget for coronapas.

OBS: Din bekræftelsesmail fungerer som din billet og skal fremvises på dagen enten som mail på telefonen eller som print sammen med gyldigt coronapas for at få adgang til Slotskajen. Har man ikke et gyldigt coronapas, bliver man afvist ved indgangen.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
23. juni 2021
Tidspunkt:
8:45 - 10:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Sønderborg Slot
Sønderbro 1
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Tilmelding er lukket for dette borgermøde