Indlæser Begivenheder

Den lille Prins

25. september 2023 | 19:30

Søren Sætter-Lassen og Trio con Brio Copenhagen vil forføre dig.

Bliv forført af det tidløse eventyr, der rammer dybt ind i det moderne menneskes samvittighed. Den filosofiske, humoristiske og fortryllende historie sættes i et nyt lys, når musik og teater i kraft af topprofessionelle kunstnere mødes.

Den lille prins af Antoine de Saint-Exupéry er både en børnebog og livsvisdom for voksne. Den henvender sig til alle på tværs af alder. I denne musikforestilling fortolkes fortællingen af Søren Sætter-Lassen og perspektiveres med hovedværker fra den klassiske musik for violin, cello og klaver – udvalgt og opført af den internationalt anerkendte og prisvindende Trio con Brio Copenhagen.

CPH Culture i anmeldelse fra Det Kongelige Teater: Søren Sætter-Lassen øser af sit vid med et valg af fine detaljer og ikke mindst geografen og den fulde mand bliver festlige bekendtskaber. Men Søren Sætter-Lassen glemmer ikke poesien… i afskeden med Den lille Prins favner Søren Sætter-Lassen de store følelser og planter dem hos publikum.

Medvirkende: Søren Sætter-Lassen, skuespiller/oplæser, Soo-Jin Hong, violin, Soo-Kyung Hong, cello, Jens Elvekjær, klaver
Tekst: Antoine de Saint-Exupéry, bearbejdet af Mette Borg
Musik: bl.a. Schumann, Prokofjev, Saint-Saëns, Ravel, Boulanger, Brahms
Producent: Nordic Artists Management, https://www.nordicartistsmanagement.com/artists/trio-con-brio-copenhagen

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
25. september 2023
Tidspunkt:
19:30
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Sønderborghus
Martin Nyrops Plads 2
Sønderborg, 6400
+ Google Maps