Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

Den kongelige Sommerballet 2021

10. juni|19:00

Den kongelige Sommerballet i Augustenborg Slotspark 10. juni 2021.

Tåspidssko under åben himmel. Den kongelige sommerballet er efterhånden blevet en fast tradition for publikummer rundt om i hele Danmark.

Og at sidde med en picnickurv i den danske sommersol med familie og venner mens dansere fra Den Kongelige Ballet optræder live. Dét er det bedste startskud på sommeren.

Desværre måtte vi aflyse arrangementet i 2020, men vi satser på, at vi i år får muligheden for at give publikum denne oplevelse igen.

Tilbage til Augustenborg Slotspark

Kongelig sommerballet har eksisteret siden 2006 og trækker hvert år tusindvis af publikummer ud i sommervejret for at se ballet under åben himmel. Efter flere år i Sønderborg Slotspark flytter vi nu Den kongelige Sommerballet til Augustenborg.

Det er altid noget af et tilløbsstykke, hvor både garvede balletomaner og nye balletelskere mødes til en gratis forestilling i det fri.

Der er som altid gratis entre.

Besøg også Augustiana

Kom gerne i god tid for at sikre dig en god plads. Augustiana Kunsthal og Kunstpark, der ligger i ved siden af slotsparken, holder ekstraordinært længe åben den dag. Der er gratis entre til Augustiana.

Vigtigt vedrørende Covid-19 og Den kongelige Sommerballet

Kongelig sommerballet er nødvendigvis underlagt myndighedernes gældende restriktioner. Arrangementet er stadig gratis at deltage i.

Det Kongelige Teater vil melde ud, hvordan vi afvikler arrangementerne i slutningen af april 2021 i pressen, på sociale medier og her på kglteater.dk.