Indlæser Begivenheder

Dansk Slager Parade 2023 -Sønderborghus

12. marts 2023 | 15:00

Turneen har nu kørt i mere end et kvart århundrede – og hvert show har været unikt – spændende originale kunstnere, der hvert år præsentere deres egne og andre forrygende hits.

Anders Bircow har efter Dario Campeottos afbud sagt ja til at tage over, Anders sørger for et gensyn med ”Angelique”, så vi kan levere en hilsen fra Dario – og vi vil helt sikkert også kunne glæde os over et par ”trut” fra et par af Linje 3’s store folkekære succeser.

Dansk Slager Parade 2023 præsenterer også Dorthe Kollo, som vi altid vil huske og glædes ved – fordi hun huskede os, da hun slog igennem i Tyskland med ”Wärst du doch im Düsseldorf geblieben”. Herhjemme blev denne sang til en af vores største popevergreens i de sidste hundrede år – hele Danmark synger lystigt med på ”Gid du var i Skanderborg”.

Om nogen er Dorthe en af de klareste stjerner – både på den danske og den tyske stjernehimmel. Listen over tophits er lang, og hvert hit er specielt – ikke alle ved eksempelvis, at ”Velkommen til verden” er skrevet af ABBA-drengene.

Dorthe Kollo er ikke den eneste diva, der er med ombord. Vores nationale grandprix stjerne, Lise Haavik er også blandt besætningen. Og udover ”Du er fuld af løgn”, har hun nogle rigtigt spændende sange med – Lise er altid fuld af overraskelser.

Michael Jensen er ny i slagerparade-sammenhæng – han debuterede sidste år, og publikum tog så godt imod ham, at han på stedet blev engageret til en tur mere – Michael er rigtig god til at finde de sange, vi glemmer at huske.

Ud over at give nogle af deres egne hits, back’er Klaus og Servants paradens solister op – og med Karin Strand-Holm som tovholder, som vi kender hende fra TV på dk4 med sit sprudlende humør, er æggene lagt til et brag af en slagerparade.

Unummererede siddepladser
Varighed: 2 x 50 min.

Arrangør: CB & Ole B. Booking ApS

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
12. marts 2023
Tidspunkt:
15:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Sønderborghus
Martin Nyrops Plads 2
Sønderborg, 6400