Indlæser Begivenheder

COAST // Koncert på Sønderborghus

6. oktober 2022 | 20:00 - 22:00

Britiske COAST – keltisk folk rock, når det er fedest
Hvis du savner Runrig – så gå ikke glip af COAST!
COAST’s højenergiske og medrivende rock med afstikkere til traditionelt keltisk folk, har gjort dem anerkendt i både Storbritannien, Europa og Skandinavien, hvor bandet har spillet et utal af koncerter. COAST’s sange er om mennesker og steder, om at skabe historie, bedrifter og begivenheder. Deres frodige, stemningsfulde og ekspansive rytmiske lydbilleder er det perfekte supplement til sangeren Pauls ubesværet kraftfulde, men delikat følelsesladede vokal.
Baggrund
Baggrund. COAST blev dannet i 2009 af brødrene Paul Eastham og Chris Barnes. De voksede op i et musikalsk hjem på den skotske ø Benbecula, hvor et særligt vejrfænomen forekommer – thunder snow – hvilket også er titlen på en af deres fantastiske sange et andet hit er Oceanos en sangdokumentar om et cruiseskib, der sank.

COAST består af: Paul Eastham, vocals, guitar, piano Chris Barnes, percussion, backing vocals Finlay Wells, Electric and acoustic guitars Ewan Macdonald, Bass guitar Georgette Cullum, Keyboards, backing vocal Matthias Lassen, Drums

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
6. oktober 2022
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
220 Kr
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Sønderborghus
Martin Nyrops Plads 2
Sønderborg, 6400
+ Google Maps

Tilmelding er lukket for dette borgermøde