Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Byvandring i Sønderborg by og havn

22. september 2020|16:30 - 18:00

Gratis
Sønderborg Havn

På byvandringen kan du opleve

Vi dykker ned i området omkring Alsik og Alssund-kollegiet og hører om den transformation området har undergået. Vi ser på havnearealerne multikulturhus og de nye kollegieboliger og snakker om prioriteterne i forhold til at placere kollegieboliger og kulturhus frem for attraktive havneboliger, som man ser mange andre steder i landet. Endelig bevæger vi os over til Havbogade-kvarteret, og sætter fokus på kontraster, æstetik og miljø.

Program (med forbehold)

16:30 – Havneområdet omkring Alsik, Alssund-kollegiet og Multikulturhuset (byvandring og oplæg v. Kristian Holm Jacobsen)
17:30 – Havnefronten, Promenaden og Havbogade-kvarteret – kobling mellem det gamle og nye (byvandring og oplæg v/ Kristian Holm Jacobsen). 

Total: ca.  60 min

Oplæg

Kristian Holm Jacobsen, Senior byplanlægger, Sønderborg Kommune

Sønderborg bys udvikling i samspil med havnen med fokus på den transformation, som området har gennemgået siden Frank Gehrys masterplan lagde rammerne for udviklingen. Hvordan sikrer man det gode boligmiljø i nybyggeri, der står i kontrast til den historiske arkitektur? Og kan man etablere fællesskaber i de nye rammer på havnen? Vi betragter de nye rum mellem bygningerne og taler om overgange, æstetik og miljø. Vi kigger på rollefordelingen af områderne og, hvad de forskellige uderum byder på.

Detaljer

Dato:
22. september 2020
Tidspunkt:
16:30 - 18:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Alsik
Nørre Havnegade 21
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps
Deltagere allerede registreret til borgermøde: 0 / 50

Tilmelding er lukket for dette borgermøde