Indlæser Begivenheder

Business Power ´22

21. april 2022 | 9:00 - 16:00

Fem skarpe oplægsholdere skyder Business Power ’22 i gang med et brag. Årets tema, Arbejdskraft og Ledelse, er højaktuelt og relevant for udviklingen af fremtidens ledelse samt løsningen på virksomhedernes udfordring – manglende, kvalificeret arbejdskraft.

Hør Brian Mikkelsen, en af Danmarks mest citerede administrerende direktører, når han taler om kvalificeret arbejdskraft og fremtidsudsigterne for dansk erhvervsliv.

Christian Stadil deler ud af sin passionerede, innovative og visionære tilgang til ledelse, og hvordan den har været med til at skabe succes i Thornico A/S.

Karen Frøsig sætter fokus på sammenhængen mellem arbejdsliv og privatliv, og hvor vigtig den er for de kommende generationer på fremtidens arbejdsmarked.

Liselotte Lyngsøe fører dig med ind i en ny verden præget af tabuer, hastighed, paradokser og nærhed. Mobiliteten af ideer, varer og mennesker har aldrig været større, og alligevel har der aldrig været så mange, der risikerer at sidde fast.

Rasmus Ankersen ser på, hvordan vi holder vi vores organisationer relevante i et hurtigt omskiftende samfund, og hvordan vi vender vores svagheder til succeser.

Til ethvert stort arrangement hører en dygtig facilitator. Anne Sophia Hermansen, kulturkommentator, kritiker, litteraturhistoriker ved Berlingske, tager dig gennem dagens program og udfordrer oplægsholderne med spørgsmål,som gør, at vi kommer helt tæt på.

Læs mere: www.business-power.dk.  Her kan du også købe din billet.

Vi glæder os til at se dig den 21. april 2022 i Arena Aabenraa!

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
21. april 2022
Tidspunkt:
9:00 - 16:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Tilmelding er lukket for dette borgermøde