Indlæser Begivenheder

Borgermøde vedr. lokalplan for sommerhusområde

13. december 2021 | 17:00 - 18:30

I forbindelse med udarbejdelsen af lokalplan for sommerhusområdet ved Fiskerløkken, Sarup, Lysabild, inviterer Sønderborg Kommune til borgermøde.

Sønderborg Kommune vil her gøre status på sagens hidtidige forløb, gennemgå den nye lokalplan og tidsplan for denne, samt den videre proces.

Der vil i forbindelse med mødet være mulighed for at stille spørgsmål og komme med input til den kommende lokalplans indhold.

Tilmelding

Tilmelding til det digitale informationsmøde skal ske via skemaet nedenfor og senest mandag d.22. november 2021. Ved tilmelding bedes du/I venligst oplyse navn, mail og telefonnummer samt antal deltagere, så vi kan kontakte dig/jer direkte i tilfælde af ændringer.

Det digitale informationsmøde finder sted på platformen Microsoft Teams. Senest én dag før mødet vil du per mail modtage et link, som du skal benytte for at tilgå det digitale informationsmøde. Ligeledes vil der være en teknisk vejledning til, hvordan du tilgår mødet og hvordan mødet afvikles. Vi anbefaler, at du åbner linket senest 10 min. før mødet starter. Mødet kan tilgås med mobil, tablet eller computer. Vi anbefaler dog, at du benytter en computer, da der vil blive præsenteret grafisk materiale, som kan være svært at se på en mobiltelefon eller tablet.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
13. december 2021
Tidspunkt:
17:00 - 18:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Mommark Kompetencecenter, lokale: Latina
Mommarkvej 374
Sydals, 6470 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Tilmelding er lukket for dette borgermøde