Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Borgermøde i Ulkebøl om to nye lokalplaner

7. september 2020|17:00 - 19:00

Gratis
Billede af lokalplanafgrænsninger

I forbindelse med høringsfasen for lokalplanforslag 4.6-10 samt forud for høringsfasen for lokalplanforslag 4.6-11 inviterer Sønderborg Kommune til borgermøde. Her vil vi fortælle nærmere om baggrund og indhold i de to lokalplanforslag samt tidplanen for de to lokalplaner. Der vil samtidig være mulighed for at stille spørgsmål til planernes indhold.

Baggrund

Sønderborg Kommune har tirsdag den 25. august 2020 offentliggjort et forslag til lokalplan 4.6-10 Bevarende lokalplan for Ulkebøldam, Sønderborg. Forslaget er i høring i 4 uger frem til den 22. september 2020. Samtidig offentliggøres en vedtaget miljøscreening for lokalplanforslaget. Baggrunden for lokalplanen er, at Sønderborg Kommune har nedlagt et nedrivningsforbud efter §14 i Planloven, for ejendommen Ulkebøldam 9, Ulkebøl, 6400 Sønderborg. Derfor har Teknik- og Miljøudvalget i Sønderborg Kommune vedtaget, at der skal udarbejdes en bevarende lokalplan for området ved Ulkebøldam og Bjørnemosen, som skal sikre, at ny bebyggelse tilpasses områdets karakter, samt at de bevaringsværdige bygninger ikke kan nedrives uden kommunalbestyrelsens tilladelse.

Du kan læse lokalplanforslag 4.6-10 her.

Sønderborg Kommune er samtidig i gang med at udarbejde et forslag til lokalplan 4.6-11 for et nyt boligområde ved Bjørnemosen. Lokalplanen vil give mulighed for, at udvikle matrikel nr. 1014 Ulkebøl Ejerlav, Ulkebøl til et boligområde med åben-lav og/eller tæt-lav boliger; 6-15 boligenheder afhængig af type. Boligerne vil her kunne opføres i maksimalt to etager og med en byggehøjde på op til 8,5 meter. Bebyggelsesprocenten vil være på op til 30 for åben-lav bebyggelse og op til 40 for tæt-lav bebyggelse.

Du kan læse mere om lokalplanforslag 4.6-11 her.

Tilmelding

Tilmelding skal ske via skemaet nedenfor og senest onsdag den 2. september 2020. Ved tilmelding bedes du/I venligst oplyse navn, e-mail og telefonnummer samt antal deltagere, så vi kan kontakte dig/ jer direkte i tilfælde af ændringer. De gældende COVID-19 retningslinjer sætter et loft over tilmeldinger til mødet, da forsamlingsforbuddet fastsætter en maks. kapacitet på 100 personer. Derfor vil tilmelding i udgangspunktet ske efter først-til-mølle princippet. Hvis du/I oplever symptomer på COVID-19, bedes du/I udeblive fra borgerinformationsmødet. I så tilfælde, kontakt da gerne undertegnede for nærmere information, eller hvis du/I ønsker en kopi af mødereferatet tilsendt.

Detaljer

Dato:
7. september 2020
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://sonderborg.viewer.dkplan.niras.dk/plan/2#/lokalplanid/791

Sted

Ulkebøl Hallen
Kaplenivej 5
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps
Deltagere allerede registreret til borgermøde: 0 / 100

Tilmelding er lukket for dette borgermøde