Indlæser Begivenheder

Birthe Kjær

14. december 2020 | 19:30

Nu kan du nyde julesange og komme i julestemning, når Birthe Kjær inviterer dig til årets julekoncert på Sønderborg Teater . Koncerten er flyttet fra Gråsten Slots Kirke til Sønderborg Teater. Billetkøbere fra Gråsten bruger deres “gamle billet” på Sønderborg teater.

Birthe Kjær fører os igennem et udvalg af danske og udenlandske juleklassikere, samt numrene fra hendes egne juleudgivelser.

Der er ikke den person i Danmark, som ikke kender Birthe Kjær og hendes karriere. Hun har sunget i utroligt mange sammenhænge, fra partyhits til revynumre ala “Jeg går aldrig til bal uden trusser”! henover Vise sang akompanieret af Kim Sjøgren og Lars Hannibal. I 90erne så vi hende som TV-vært på DR 1 og i 2018 turnerede hun rundt med sit 50 års jubilæums show.

Ligegyldig sammenhængen har Birthe altid trukket dig hen til radioapparatet og fået dig til at lytte. Så forkæl dig selv og dem du holder af, d. 14 december. Du får her en enestående mulighed for at opleve en nærhed, følsomhed, som hendes stemme byder på til Årets Julekoncert på Sønderborg Teater.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
14. december 2020
Tidspunkt:
19:30
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Sønderborg teater
Danmark + Google Maps