Indlæser Begivenheder

Als Revyen 2022 – “Det’ først vores TOUR”

12. marts 2022 | 20:00 - 22:00

Als Revyen 2022 er i støbeskeen og ”Det’ først vores TOUR”

Selv to forgæves tilløb kan ikke stoppe Als Revyen. Den 2. weekend i marts 2022 ruller revyen igen hen over scenen i Kultursalen med premiere torsdag den 10. marts, og forestillinger 11., 12. og 13. marts, ”Det’ først vores TOUR”

Tekstgruppen er i det kreative hjørne og klar til at levere, når prøverne og opsætningen af Als Revyen 2022 starter op lige efter nytår og det ca. 45 mand store frivillige revyteam går i gang.

-Vi glæder os helt vildt til at ”fyre den af” og give Coronaen baghjul. Det var jo noget af en kold afvaskning at vi måtte aflyse både Als Revyen 2020 og 2021 pga. Coronarestriktioner, siger Peter Buhl, formand for MIF Kulturafdeling – så den skal bare ikke ha’ for lidt.

Skuespilleholdet er sat, og publikum kan glæde sig til at opleve et hold med mange dygtige nye på scenen. De nye er Betina Bonde, Nanna Leman Therkelsen, Tina Soleyman, Rene Johansen og Richard Nielsen og der vil også være gensyn med Jeanett B. Meelby, Páll Birgis Pálsson og Kasper Keller Petersen. Med Kristina Asmussen Gude-Hansen som instruktør og skuespiller og instruktør Pia Rosenbaum som coach, så kan det kun blive godt, så der er noget at glæde sig til.

Hvad revyen kommer til at indeholde vil vi ikke røbe endnu, men med titlen ”Det’ først vores TOUR” så vil den store begivenhed der venter os til sommer, når en vis TOUR kommer til Sønderborg, nok blive berørt.

Før forestillingerne torsdag, fredag og lørdag er der traditionen tro igen Alsisk Revypølsebord der dog vil blive serveret portionsanrettet hvis der er Corona smitterisiko til marts.

Vi er meget taknemmelige for at stort set alle vore sponsorer fra 2020 og 2021 støtter op om os igen. Uden sponsorerne var det ikke muligt at opsætte Als Revyen med den kvalitet og på det høje niveau som kendetegner den. Det glæder vi os til at leve op til.

Premieren bliver torsdag den 10. marts med efterfølgende forestillinger fredag, lørdag. Revy kl. 20.00 og menu fra kl. 18.30. Om søndagen har vi familieforestilling kl. 15.00

Billetsalget er i gang på www.alsrevyen.dk , og husk når du skal købe julegaver så er ”Det’ først vores TOUR” 😊

Rigtig glædelig jul og godt nytår og på gensyn 2. weekend i marts.

MIF Kulturafdeling

Hovedsponsorer i Als Revyen 2022 er Brdr. Nørulf og Haug IT

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
12. marts 2022
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Series:
Pris:
160 Kr
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Kultursalen – Augustenborghallerne
Kettingvej 19a
Augustenborg, 6440
+ Google Maps
Telefon
74471666
Se Sted hjemmeside