Indlæser Begivenheder

Almost Irish

21. januar 2022 | 20:00 - 22:00

Det er igen lykkedes MIF Kulturafdeling at få fat på de fire brødre der udgør det populære folkemusikband Almost Irish. De har allerede fem gange tidligere begejstret publikum i Kultursalen med deres spilleglæde og irsk og skotsk folkemusik.

Almost Irish er et ungt folkband fra Danmark med erfaring, spilleglæde og en helt særlig musikalsk opvækst. Den har bandets 4 medlemmer nemlig gennemlevet i fællesskab, da de – som følge af at have samme mor og far – er brødre.

Soundtracket til drengenes barndom lød ud fra deres fars pladespiller, hvor utallige irske, skotske og danske bands og folkesangere sang sange, som var svære at glemme igen. Da brødrene nåede skolealderen, kom de – en efter en – i den lokale musikskole og fik prøvet kræfter med forskellige instrumenter.

I 2002 mødte de den Derry-fødte folkemusiker, Denis McLaughlin, som for alvor introducerede brødrene til en verden af irsk folkemusik, lærte dem at spille de velkendte sange fra barndommen og såede således kernen til det, der i dag er Almost Irish. Siden da har drengene spillet landet tyndt med små afstikkere til Norge, Tyskland, Nordirland og Skotland.

De har udgivet 5 cd’er, eller 6, hvis man tæller den første – og i øvrigt udsolgte – cd i et oplag på 15 eksemplarer med. De har spillet sig frem på landets scener og har efterhånden skabt sig et anerkendt og velkendt navn i folkemusikkens univers.

Almost Irish har en dyb forståelse for den traditionelle irske og skotske folkemusik og har den fordel at kende hinanden både som musikere og som brødre. Til sammen har de en unik energi og spilleglæde på scenen, og deres brede repertoire af traditionelle sange og melodier udtrykker fortolkning, kreativitet, fornyelse og respekt for traditionen. Almost Irish er dygtige musikere – og ikke mindst fortællere – og er derfor blevet en respekteret repræsentant for folkemusikken.

Læs mere om Almost Irish på www.almost-irish.nu

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
21. januar 2022
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
175 Kr
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Kultursalen – Augustenborghallerne
Kettingvej 19a
Augustenborg, 6440
+ Google Maps
Telefon
74471666
Se Sted hjemmeside

Tilmelding er lukket for dette borgermøde