Indlæser Begivenheder

Alene i Vildmarken. På tur med Cykeldrengene

31. marts 2022 | 17:00 - 18:30

Cykeldrengene vandt i 2021 den femte sæson af DR1’s fjernsynsprogram ”Alene i Vildmarken” og er nu klar til at brøle de magiske ord: ”Hold kæft, vi har det godt!” ud i Multikulturhuset.

Cykeldrengenes helt særlige venskab startede, da de var fem år. Foruden sejren i ”Alene i Vildmarken” har de også hårrejsende fortællinger om deres jordomrejse på cykel, hvor de drog alene ud i den store verden som to 21-årige knægte og tilbagelagde 24.391 kilometer for at vende hjem som mænd.

Deres helt særlige styrke er den positive energi samt mentale værktøjer. De vil belyse disciplin, accept, målrettethed, motivation, selvindsigt og meget mere. Nicklas Flenø Mikaelsen og Emil Fammé Hansen vil gerne inspirere folk til at leve og ikke overleve. Indstilling er en altafgørende faktor. For uanset om du tror, du kan eller eller ej, så har du ret.

Hør om hele vejen gennem castingen til ”Alene i Vildmarken” og oplevelserne bag kameraet i 32 dage.

Se også alle de fysiske genstande, som har været en del af deres rejser ”Jorden rundt på cykel” og ”Alene i Vildmarken”. Cykler, udstyr, trofæer, pokalen fra ”Alene i Vildmarken” samt andre genstande set på TV.

Mødested er Biblioteket Sønderborg, niveau 2, Indsigten
Eventet er gratis – træk din billet på Bibliotekets hjemmeside

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
31. marts 2022
Tidspunkt:
17:00 - 18:30
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Biblioteket Sønderborg
Nørre Havnegade 15
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps

Tilmelding er lukket for dette borgermøde