Indlæser Begivenheder
Ø

Aflever dine juleønsker til slotsnisserne i Sønderborg

5. december 2020 | 10:00 - 14:00

Lysende guldkroner, julelys, juletræer, røde hjerter og festlig lysspringvand byder på en kongelig jul i Nordborg, Gråsten og Sønderborg. Samtidig kan du møde slotsnisserne på udvalgte dage, hvor alle børn under 12 år kan deltage i lodtrækningen om at få opfyldt deres højeste juleønske.

Nu nærmer tiden sig for juleknas og julelys, og handelsstandsforeningerne i Nordborg, Gråsten og Sønderborg har sammen med Aktørudvalget i Sønderborg Kommune tænkt i andre baner end de traditionsrige juletræstændinger. For Covid-19 situationen gør, at vi ikke kan samles i så store grupper for at lade juletræslysene påbegynde julefejringen. Så lysende guldkroner, røde hjerter og festligt lysspringvand vil sikre lys i en mørk tid.

Så jul skal det nok blive, og hvad sikrer en Kongelig jul? Det gør julegaver selvfølgelig, og i år får alle børnene i Sønderborg Kommune mulighed for at deltage i lodtrækningen om ekstra julegaver. Og hvem ved, om julemanden banker på din dør?

Hent en ønskeseddel i butikkerne

Børn under 12 år kan hente en ønskeseddel i en af de lokale butikker i alle tre byer. Du kan også downloade den elektronisk her. På ønskesedlen kan man skrive 3 ønsker á højst kr. 500,-, som du ønsker dig allermest. Dog skal det være muligt at købe den ønskede gave i Sønderborg, Gråsten og Nordborg.

Julemanden trækker lod blandt de mange ønsker, og sammen med handelsstandsforeningerne sørger han for, at de heldige vindere får et glædeligt julebesøg.

Kongelige nisser tager imod ønskerne

Ønskesedlerne skal afleveres personligt hos to kongelige slotsnisser for at være med i lodtrækningen.

Aflevér trygt din ønskeseddel hos nisserne, da alle nisserestriktioner overholdes.

For yderligere information

Louise Johnsen  – sekretariat for Aktørudvalget i Sønderborg Kommune
T 2790 0359
ljon@sonderborg.dk

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
5. december 2020
Tidspunkt:
10:00 - 14:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Apotekerhaven i Sønderborg
Kastanie Allé 8
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps