Indlæser Begivenheder

Åbningsreception

19. marts 2022 | 14:00 - 17:00

Vær med, når vi fejrer genåbningen af Augustenborg_Project med udstillingen FENCES af den anerkendte fotograf René Sascha Johannsen og samtidig lancerer A_Food_Projects nye koncepter: A_Garden og A_Terrace!

I 2022 lancerer Augustenborg_Project faste solhvervs- og jævndøgns-fejninger: Fire årlige begivenheder som markerer jordens rejse om solen. Denne genåbningsfejring er den første af disse events og markerer jævndøgnet i marts.
Udstillingen FENCES er en hyldest til den menneskelige triumf over den fysiske verdens begrænsninger.
Gennem en 10-årig periode har den prisvindende dokumentarfilmsinstruktør og fotograf René Sascha Johannsen, kendt for film som “7 Years of Lukas Graham” og “Det Røde Kapel”, indfanget ukuelige sjæle i kamp for at overvinde de hegn, som begrænser os, fra Alicante til Cité Soleil, NYC og Gaza.
Vinteren over er køkkenent ved Augustenborg_Project blevet opgraderet og vi kan nu tilbyde varm mad. Vores kok, Mette Henriksen, relancerer caféen med udvidet menukort under navnet: A_Garden, som en hilsen til hertugtidens frugthave.
Her vil det være muligt at nyde aftensmaden hver torsdag – lørdag. Når sommeren nærmer sig kan man opleve pop-up vinbaren A_Terrace på bygningsens vestside med udsigt til Augustianas Palæer. Her serveres udsøgte vine fra små producenter.

Vi glæder os til at fejre denne åbning med jer!

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
19. marts 2022
Tidspunkt:
14:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , , ,
Begivenhed Tags:
, , , ,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Augustenborg Project
Palævej 9
Augustenborg, 6440
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Tilmelding er lukket for dette borgermøde