Indlæser Begivenheder

Åbent Hus på Sønderborg Statsskole

17. januar | 19:00 - 22:00

Sønderborg Statsskole holder Åbent Hus tirsdag den 17. januar 2023 fra kl. 19 på adressen Kongevej 37, 6400 Sønderborg. Her kan du høre om følgende uddannelser: STX og HF. Find mere information på Åbent hus – Sønderborg Statsskole (statsskolen.dk)

Kom ud og oplev ungdomsuddannelserne helt tæt på. Skolerne slår dørene op, og inviterer unge samt forældre indenfor til informationsmøde og rundvisning. Mød undervisere, studievejledere og elever, og få svar på alle de spørgsmål, der trænger sig på, når der skal vælges en ungdomsuddannelse i begyndelsen af det nye år.

Arrangementerne henvender sig til unge i udskolingsklasserne på kommunens grundskoler og 10. klasses skoler samt elevernes forældre, og til andre unge, der ønsker at komme i gang med en ungdomsuddannelse i det nye år.

På oversigten “Åbent Hus på ungdomsuddannelserne i Sønderborg” finder du de præcise datoer og tidspunkter for de enkelte skoler. Arrangementerne finder sted i december 2022 og i januar 2023. Oversigten ligger i en printervenlig udgave her: Åbent hus på ungdomsuddannelserne – sonderborg.dk

Åbent Hus oversigten er udgivet af UU-Sønderborg i samarbejde med ungdomsuddannelsesinstitutionerne i Sønderborg. Du kan finde flere oplysninger om UU-Sønderborg på sonderborgkommune.dk/uddannelser-unge

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
17. januar
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Sønderborg Statsskole
Kongevej 37
Søndeerborg, 6400
+ Google Maps
Telefon:
74423427
Se Sted hjemmeside