Indlæser Begivenheder

Åbent Hus på Alssundgymnasiet Sønderborg

19. januar | 19:00 - 22:00

Alssundgymnasiet Sønderborg holder Åbent Hus torsdag den 19. januar 2023 fra kl. 19 på adressen Grundtvigs Allé 86, 6400 Sønderborg. Her kan du høre om følgende uddannelse: STX. Find mere information på Åbent hus – Alssundgymnasiet Sønderborg (ags.dk)

Kom ud og oplev ungdomsuddannelserne helt tæt på. Skolerne slår dørene op, og inviterer unge samt forældre indenfor til informationsmøde og rundvisning. Mød undervisere, studievejledere og elever, og få svar på alle de spørgsmål, der trænger sig på, når der skal vælges en ungdomsuddannelse i begyndelsen af det nye år.

Arrangementerne henvender sig til unge i udskolingsklasserne på kommunens grundskoler og 10. klasses skoler samt elevernes forældre, og til andre unge, der ønsker at komme i gang med en ungdomsuddannelse i det nye år.

På oversigten “Åbent Hus på ungdomsuddannelserne i Sønderborg” finder du de præcise datoer og tidspunkter for de enkelte skoler. Arrangementerne finder sted i december 2022 og i januar 2023. Oversigten ligger i en printervenlig udgave her: Åbent hus på ungdomsuddannelserne – sonderborg.dk

Åbent Hus oversigten er udgivet af UU-Sønderborg i samarbejde med ungdomsuddannelsesinstitutionerne i Sønderborg. Du kan finde flere oplysninger om UU-Sønderborg på sonderborgkommune.dk/uddannelser-unge

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
19. januar
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Alssundgymnasiet
Grundtvigs Alle 86
6400, Sønderborg
+ Google Maps