Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Åbent hus EUD & EUX Business

20. januar|19:00 - 21:00

Gratis

Det er NU du skal vælge ungdomsuddannelse, så kig forbi EUD & EUX Business mandag, den 20. januar 2020 kl. 19.00. Hør om uddannelserne, der hurtigt får dig videre til elevplads og løn. Besøg EUD & EUX Business til Åbent hus inden du træffer dit valg.

Brænder du for at komme ud i virkeligheden, så er EUD Business noget for dig. Du har stor interesse for service, butik og handel. Efter bare et år bliver du en del af erhvervslivet, hvor du er parat til at søge en elevplads i en virksomhed og efter tre år er du færdiguddannet.

Med en EUX Business og et år mere på skolebænken bliver du både klar til en elevplads og til at læse videre på en videregående uddannelse.

Vi glæder os til at se dig til Åbent Hus på EUD & EUX Business mandag, den 20. januar 2020. Tilmelding ikke nødvendig – mød bare op til velkomst kl. 19!

Du er altid velkommen til at kontakte uddannelsessekretær Lise-Lotte Hansen på tlf. 73425512 eller mail lh@bcsyd.dk og få svar på dine spørgsmål eller få en snak med skolens studievejleder.

Detaljer

Dato:
20. januar
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.bcsyd.dk/eud-businesseux-business/
if ( function_exists('cn_cookies_accepted') && cn_cookies_accepted() ) { }