Indlæser Begivenheder

8. november 2023 | 20:00

ENDELIG! “HELLO AGAIN – The Neil Diamond Songbook” kommer til Koncertsalen Alsion 8. november 2023.

Det er svært at forestille sig, hvor tårnhøj kvaliteten er, når “HELLO AGAIN – The Neil Diamond Songbook” indtager alverdens scener. Og i år er det de danske publikummer, der skal forkæles. Glæd dig til november 2023, når disse fantastiske musikere besøger Alsion i Sønderborg 8. november 2023.

Alle os med nogle årtier i bagagen ved hvem Neil Diamond er. Den kendte amerikanske sanger og sangskriver har solgt flere end 130 millioner albums på verdensplan, hvilket gør ham til en af de bedst sælgende artister nogensinde.

Samtidig har Neil Diamond igennem årene formået at levere en perlerække af uforglemmelige hits. Tænk blot på sange som “Cracklin ‘Rosie”, “Song Sung Blue”, “Longfellow Serenade” og – ikke mindst – den absolut fantastiske “Sweet Caroline”.

Neil Diamond er stoppet med at spille koncerter på grund af svigtende helbred. Men i kulissen står en gruppe musikere, som på alle fronter kan levere varen:

“HELLO AGAIN – The Neil Diamond Songbook” har oplevet kæmpe succes over hele kloden med deres fantastiske show, der i alle henseender strutter af musikalitet og ægte livsglæde.

Publikum bliver taget med til den absolut største fejring af Neil Diamonds store sangskat, hvor stemningen bliver løftet yderligere ved brug af billeder, video og diverse fortællinger – alt sammen til at forstærke magien.

“HELLO AGAIN – The Neil Diamond Songbook” har som deres største mål at skabe en fest for publikum – og samtidig hylde den legendariske sanger og sangskriver, som vi alle elsker.

“HELLO AGAIN – The Neil Diamond Songbook” har blandt andet optrådt i Londons legendariske O2 og The Royal Concert Hall, hvilket siger en del om den kvalitet, de lægger for dagen. Og alle vegne har de været forfulgt af fantastiske anmeldelser.

“HELLO AGAIN – The Neil Diamond Songbook” kan den 8. November 2023 opleves på Alsion i Sønderborg.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
8. november 2023
Tidspunkt:
20:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Koncertsalen Alsion
Alsion 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps