Indlæser Begivenheder

Opera on the rocks

15. februar 2023 | 19:30

I den usædvanlige blanding opstår en helt unik, musikalsk oplevelse, som uden tvivl vil begejstre alle lige fra opera- til rockelskere, når numre som Nessun dorma, O mio babbino caro, Winterstürme, The Show must go on, Phantom of the Opera, Ace of Spades og Black Sabbath blander genrer.

På den klassiske side ses en stærk, nordisk kvartet, bestående af den prisvindende svenske sopran Cecilia Lindwall, sopran/mezzo Sofia Warden-Bigom, tenor Andreas Bigum og ikke mindst Bass-Baritone Lars Fosser.

Der er smukke duetter, kendte klassikere og egne numre, når Opera on the Rocks viser, at opera og rock sagten kan gå på scenen sammen. Herudover medvirker et orkester under ledelse af Knud Rasmussen.

Cecilia Lindwall, sopran.

Efter sin anmelderroste debut i La Boheme på Den Norske Opera i 2000 og som vinder af den internationale konkurrence i Kammeroper Schloss Rheinsberg i Berlin året efter, har den svenske sopran Cecilia Lindwall arbejdet professionelt i Tyskland, Norge, Danmark og Sverige som en meget velrenommeret Koncert og Opera Sanger – senest bl.a. på Det Ny Teater i forestillingen Phantome of the Opera.

Sofia Warden-Bigom – sopran/mezzo

Som ung sanger blev Sofia Warden-Bigom kastet ud i et væld af koncerter med adskillige orkestre og big bands. Her optrådte hun flittigt med klassiske værker, populærmusik og musical.
Under sin uddannelse på Syddansk Musikkonservatorium, blev den unge, lovende sopran, en efterspurgt sanger i hele landet. Som solist i værker som Fynsk Forår af Carl Nielsen, Missa Sancti Nicolai, Fauré’s Requiem og Messe Basse.
I sin tid som studerende blev Sofia udvalgt til at medvirke ved flere produktioner på Den Fynske Opera.

Tenoren – Andreas Bigom

Uddannet i klassisk sang fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.
Har optrådt i adskillige operaproduktioner med flere store hovedpartier i bl.a. Pollione i Bellinis Norma, Turiddu i Mascagnis Cavalleria Rusticana, Tamino i Tryllefløjten af Mozart, Sverkel i Hartmanns Liden Kirsten dertil en masse større biroller og ensembler.

Lars Fosser – Bariton-Baritone

I 2019 sang han i verdenspremieren i Niels Martinsens Opera “Lille Soldat” på den Fynske Opera og den del af Sprecher i Mozarts, “Die Zauberflöte” med Opera på Skäret Opera festival. I 2020 debuterede Lars Fosser som den flyvende hollænder på Lüneburg-teatret.
Andre nylige engagementer med Tonio i Leoncavallos “Pagliacci” med Københavns Operafestival på turné og Enrico Ashtons rolle i Donizettis “Lucia di Lammermoor” med Opera Romanai Craiova.

Knud Rasmussen

Pianist, Uddannet på Det kgl danske Musikkonservatorium som pianist og organist. Har haft en omfattende virksomhed som repetitør og akkompagnetør og har medvirket ved utallige koncerter i ind-og udland, som akkompagnetør for bl.a. De 3. Kgl. Tenorer og de 3. Kgl. Sopraner. Er ansat som organist i Virum Kirke og arrangerer her mange koncerter, både kirkemusikalske begivenheder, kammerkoncerter og solokoncerter.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
15. februar 2023
Tidspunkt:
19:30
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Koncertsalen Alsion
Alsion 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside