Profilbilleder til download

Sønderborgs fem tekstintegrerede profilfotos.

Når vi bruger Sønderborgs styrker kreativt til at fortælle, hvad det er for et liv og en verden, der venter i Sønderborg, gør vi det med både lune og et glimt i øjet. For det skal afspejle, hvem vi er.

Vi er stolte af vores område, men ikke selvfede, og vi synes egentlig, at det er lidt morsomt med alle de fordomme, der er om os og ”Udkantsdanmark”. Den virkelighed, vi kender, ser helt anderledes ud! Derfor tør vi godt vende fordommene på hovedet. Det er netop det, de fem tekstintegrerede profilfotos gør, og derved kan de være med til at give verdenen omkring os en aha-oplevelse og et helt nyt perspektiv. 

Download billederne via links ved hvert billede med tekster på hhv. dansk, engelsk og tysk (høj opløsning).
Tryk på det valgte billede, højreklik og vælg ‘Gem billede som’.

Nederst på siden finder du de forskellige tekster på engelsk og tysk. Den tilhørende tekst skal du markere, højreklikke og vælge ‘Kopier’ for dernæst at sætte det ind i dit eget dokument.

Profilfoto 1: Beliggenhed

Verdenskort

Download billedet i høj opløsning på danskengelsktysk

Internationalt udsyn fra Porten til Europa

I Sønderborg er hele Europa inden for din rækkevidde. Det er her, at Skandinavien og det kontinentale Europa mødes og bindes sammen. Storbyer som Flensborg, Hamborg og Kiel er vores tætte naboer, imens den veludbyggede infrastruktur med motorvej og lufthavn sikrer korte afstande til andre metropoler som f.eks. Berlin og København.

Sønderborg er et naturligt knudepunkt i grænselandet. Det har givet os en helt speciel evne til at samarbejde på tværs af grænser, kulturer og skel, og i dag bor og lever 120 forskellige nationaliteter i Sønderborg. Nogle af landets førende globale industrikoncerner ligger her, imens vores universitet er Danmarks mest internationale campus med studerende fra flere end 50 lande. Her er ingen udkant, men til gengæld masser af udsyn.

Profilfoto 2: Uddannelse og studie

Startbane, fly og mennesker

Download billedet i høj opløsning på danskengelsktysk

Et skoleliv med rødder og internationalt udsyn

I Sønderborg uddanner vi til en global virkelighed hele vejen fra ABC til Ph.D. Her er internationale børnehaver, skoler og gymnasier samt nytænkende friskoler, folkeskoler og ungdomsuddannelser. På universitetet uddannes studerende fra flere end 50 lande, og campus er Danmarks mest internationale.

Sådan må det nødvendigvis være i et område, der både er hjemsted for nogle af landets største globale virksomheder og som ligger dér, hvor Skandinavien og det kontinentale Europa mødes og bindes sammen. Vores børn vokser op med internationalt udsyn – men også med jord under neglene. For i Sønderborg har vi samtidig fødderne plantet solidt i den sønderjyske muld. Det giver både dybde og rødder på den videre rejse ud i verden.

Profilfoto 3: Job og karriere

Startbane, fly og mennesker

Download billedet i høj opløsning på danskengelsktysk

Karriere i balance

Hvad nu, hvis du kunne droppe spildtid og motorvejskø til og fra arbejde? Hvad nu hvis du i stedet kunne tage en løbetur i skoven, hoppe i kajakken eller bare nyde roen og naturen? Og hvad nu, hvis det var foreneligt med en ambitiøs og international karriere – og helt normalt at møde chefen og kollegerne i våddragt eller tights efter fyraften? Så skulle du måske kigge forbi os i Sønderborg.

Her venter over 4.000 virksomheder på dig – fra store globale industrikoncerner til små og mellemstore virksomheder inden for et hav af brancher og kreative erhverv. Men her venter også noget mere og andet. For Sønderborg er en storby midt i naturen, der både giver dig byens liv, landets idyl, naturens udfoldelsesmuligheder og et liv i balance.

Profilfoto 4: Bolig

Alsik, havn og udsigt

Download billedet i høj opløsning på danskengelsktysk

Storby midt i naturen

I Sønderborg behøver du hverken vælge mellem stilletter og gummistøvler eller god stil og jydekrog. For Sønderborg er ikke et enten/eller. Det er et både/og, der med byens puls og naturens ro giver dig det bedste fra to verdener.

Derfor kan du også bo helt, som du vil, uanset om din udsigt skal være til byens menneskemylder, naturens vidder eller 250 km krøllet kystlinje. Alle muligheder står åbne – fra ejerlejligheder, parcelhuse og rækkehuse, over idylliske landejendomme og gamle herskabsvillaer til eksklusivt liebhaveri, arkitektoniske perler og dit eget selvbyggede drømmehus.

Profilfoto 5: Kultur

Tour de France, Sønderborg, Karriere

Download billedet i høj opløsning på danskengelsktysk

Vi er vilde med store events i Sønderborg
– men hverdagen fejler nu heller ikke noget

Et liv i Sønderborg er et liv i balance – mellem karriere og fritid, mellem storby og natur, mellem fortid og fremtid, mellem international og lokal. Samme balance kendetegner Sønderborgs kulturliv, der byder på ligeså mange begivenheder, events og kulturelle oplevelser, som der er dage i året – bogstaveligt talt.

I Sønderborg balancerer store internationale events, sportsbegivenheder og koncerter med dagligdagens små afbræk og berigelser. Her er alle ingredienser til en tilværelse i balance, uanset om du er til intimkoncert eller musikfestival, café eller gourmetrestaurant, vandretur eller ekstremsport, symfoniorkester eller sommerrevy, miniput eller tophåndbold, biograf eller bogcafé, street art eller kunstudstillinger. Valget er både frit og dit.

 

Anvendelseseksempler

Du kan bruge de fem profilfotos præcis, som du har lyst til. Del dem f.eks. på de sociale medier –både som virksomhed og privatperson – og integrer dem i din virksomheds eget markedsføringsmateriale. Det kan f.eks. være på hjemmesiden eller i printmedier som en rekrutteringsfolder eller imagebrochure – eller tænk dem kreativt ind i messestanden. Kun fantasien sætter grænser.

Startbane, fly og mennesker