Sønderborg Erhvervstræf 2021

Sønderborg Kommune og Sønderborg Vækstråd vil gerne fortsætte den tætte dialog med erhvervslivet og sikre virksomhederne den bedst mulige erhvervsservice.
Grundet corona afholdes Erhvervstræf derfor online med statusoplæg.

Se med fra d. 23. marts 2021.

Velkommen ved Sønderborgs borgmester, Erik Lauritzen

Status fra Erhvervsudvalget ved formand, Gerhard Bertelsen

Status på udvalgte emner

Erhvervsturisme som vækstpotentiale

 Få seneste nyt om Sønderborg-området som konferencedestination og bliv klogere på, hvordan den gode udvikling kan fortsætte gennem et øget samarbejde mellem kommunen og virksomheder.

Tour de France og markedsføring af Sønderborg-området

Hør hvordan Sønderborg profilerer sig i forbindelse med Tour de France i 2022 og hvordan du som virksomhed kan få glæde af cykelløbet gennem aktiviteter og markedsføring.

Sønderborg i Arbejde – fastholdelse, kompetenceudvikling og rekruttering

Hør om partnerskabet ’Sønderborg i Arbejde’, hvor virksomheder, uddannelsesorganisationer, faglige organisationer og Sønderborg Kommune er gået sammen for at sikre et sundt og stærkt arbejdsmarked i fremtiden.

Sådan får du hjælp til at udvikle din forretning

En introduktion til hvordan start-ups og SMV virksomheder kan hente sparring og konkret hjælp hos Sønderborg Vækstråd og det danske erhvervsfremmesystem.

Udbudsplan for varer- og tjenesteydelser 2021

Hør mere om udbudsplanen med varer- og tjenesteydelser for 2021 og om, hvilke udbud kommunen igangsætter i år, som du som leverandør kan byde på.

Bæredygtighed og mulighederne i den grønne omstilling

Vær med til at udnytte potentialet i den grønne omstilling og hør mere om kommunens og virksomhedernes arbejde med bæredygtighed og FN’s 17 verdensmål.

Kontakt Sønderborg Kommunes Erhvervsservice for mere information

3 + 3 =

 Se videoen fra Sønderborg Erhvervstræf 2019