Header - velkomstpakke

Velkomstpakke for tilflyttere

Her kan du læse mere om vores velkomstpakke for tilflyttere, som bl.a. rummer informationshæfter, friluftskort over kommunen samt fri- og rabatbilletter.

Efter du har meldt flytning til Sønderborg Kommune, vil du modtage et velkomstbrev og en velkomstpakke. Med velkomstpakken ønsker Sønderborg Kommune og områdets lokale attraktioner at byde dig hjertelig velkommen til vores smukke egn.

Pakken indeholder fem hæfter med mange nyttige informationer, et friluftskort over hele kommunen samt et ark med diverse fri- og rabatbilletter.

Fri- og rabatbilletter til tilflyttere

Når du flytter til Sønderborg Kommune, vil du opleve en kommune fyldt med kultur og seværdigheder. Derfor har vi, i samarbejde med diverse kultur- og fritidsorganisationer, samlet en række værdikuponer til dig som ny borger. Værdikuponerne kan enten være fribilletter eller give dig attraktive rabatter til diverse kurser, koncerter, museer m.m.

Vi har delt værdikuponerne op i seks forskellige oplevelseskategorier, hvor du får én kupon til hver kategori. Du kan læse mere om de enkelte tilbud ved at klikke dig videre herunder.

Bemærk, at Tilflytterservice ikke kan garantere rigtigheden af de viste oplysninger her på hjemmesiden. Vi gør opmærksom på, at du kan kun indløse én værdikupon per tema. Det er ikke tilladt at kopiere eller videresælge værdikuponerne, som heller ikke kan ombyttes til kontanter. Kuponerne er kun gyldige i 2018.

Vi håber, at du vil få glæde af velkomstpakken.

Læs også vores foldere fra pakken online:

Folder 1: Velkommen
Folder 2: Børn & Familie
Folder 3: Unge & Studerende
Folder 4: Kultur & Fritid
Folder 5: Natur & Udeliv

Se videoen om Velkomstpakken og øvrige tiltag