Velkomstpakke

Velkomstmateriale for tilflyttere

Her kan du læse mere om vores velkomstmateriale for tilflyttere, som bl.a. rummer et velkomsthæfte samt værdikuponer.

Efter du har meldt flytning til Sønderborg Kommune, vil du modtage et velkomstbrev og en velkomsthæfte. Med velkomsthæftet ønsker Sønderborg Kommune og områdets lokale attraktioner at byde dig hjertelig velkommen til vores smukke egn.

Hæftet indeholder en masse nyttige informationer samt et ark med diverse fri- og rabatbilletter.

Fri- og rabatbilletter til tilflyttere

Når du flytter til Sønderborg Kommune, vil du opleve en kommune fyldt med kultur og seværdigheder. Derfor har vi, i samarbejde med diverse kultur- og fritidsorganisationer, samlet en række værdikuponer til dig som ny borger. Værdikuponerne kan enten være fribilletter eller give dig attraktive rabatter til diverse kurser, koncerter, museer m.m.

Vi har delt værdikuponerne op i seks forskellige oplevelseskategorier, hvor du får én kupon til hver kategori. Du kan læse mere om de enkelte tilbud ved at klikke dig videre herunder.

Bemærk, at Tilflytterservice ikke kan garantere rigtigheden af de viste oplysninger her på hjemmesiden. Vi gør opmærksom på, at du kan kun indløse én værdikupon per tema. Det er ikke tilladt at kopiere eller videresælge værdikuponerne, som heller ikke kan ombyttes til kontanter. Kuponerne er kun gyldige i 2019.

Vi håber, at du vil få glæde af vores velkomstmateriale. Læs også velkomsthæftet online her.