Frivilligt arbejde

Frivilligt arbejde

 

Frivillige til tilflytterevents

Tilflytternetværket i Sønderborg søger frivillige, som har lyst til at give en hånd til vores events for tilflyttere. Vi søger frivillige hjælpere til blandt andet Game Night, Spouse Café samt andre tilflytterevents. Hvis dette lyder spændende, så er du mere end velkommen til at kontakte vores koordinatorer via følgende e-mails: nas@bib.sdu.dk eller gkavita.22@gmail.com.

Frivillig i Frivillighedens Hus

Hvis du er interesseret i at arbejde som frivillig, så er der mange muligheder i Sønderborg Kommune. Med over 700 foreninger i kommunen er der en bred vifte at vælge i mellem. Forhør dig blandt andet i Frivillighedens Hus, hvor alle de frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger i Sønderborg Kommune er samlet.

Kulturfrivillige

Du kan også blive frivillig under kulturarrangementer ved at sende en mail til kulturogevent@sonderborg.dk eller blive frivillig hos den lokale TV-station DKSyd.

Frivillig i en forening 

Du kan blive frivillig i en forening eller ved sportsarrangementer.
Send en mail til: fritid@sonderborg.dk 

Frivillige hos Røde Kors

Røde Kors i Sønderborg er også altid interesserede i frivillige. Kontakt Yvonne Lech for yderligere informationer: yvonne.lech@gmail.com; tlf.: 23 44 12 84.

Besøg også vores Frivilligguide, som er en hjælp til foreninger.