Header - bolig

Bolig og boforhold

På denne side kan du få et overblik over boligområder, leje-, købe- og byggemuligheder og meget mere, så du finder frem til din drømmebolig i Sønderborg Kommune.

I Sønderborg Kommune bestemmer du selv, om du vil geare op eller ned – om du er til byens liv og puls eller landsbyens stille idyl. Du får væsentligt flere kvadratmeter for pengene sammenlignet med øvrige steder i Danmark, og med 250 km krøllet kystlinje og storslået natur er det alene dit valg, hvordan dine omgivelser skal være.

Du kan selvfølgelig finde alle tænkelige boligformer – fra parcelhuse, rækkehuse og ejerlejligheder til eksklusivt liebhaveri og arkitektoniske perler. Eller du kan realisere boligdrømmen og bygge dit eget drømmehus på en af de mange smukt beliggende grunde ved hav og skov.

Læs mere om de forskellige muligheder ved at klikke dig videre herunder.

Boligområder

Sønderborg Kommune har en stor kyststrækning, der i store træk rækker fra Flensborg Fjord og Alssund til Lillebælt. Flere byer og landsbyer ligger ved vandet eller tæt ved. Der er derfor god mulighed for at finde boliger med udsigt over vandet i Sønderborg Kommune – både i land- og byområder. Naturen er, ligesom havet, altid inden for rækkevidde.

Sønderborg by er hovedby, og byerne Nordborg, Gråsten og Augustenborg er mindre centerbyer. Læs mere om alle byer og landsbyer i Sønderborg Kommune her.

Klik på byerne på kortet for at læse mere om dem. 

Læs mere om byerne her:
Nordborg
Augustenborg
Gråsten

Derudover findes der mange små landsbyer - de fleste organiseret i et meget aktivt landsbylaug-arbejde, hvor man stadig lægger vægt på nabohjælp og nære fællesskaber.

Få flere informationer om landsbyforum her.