• Program for temadag
    program for temadagen

Temadag: Fødevarer i balance

15. jun 2019, kl. 10.00 - kl. 14.00

Danmark For Målene handler om at fremme FN’s 17 verdensmål i din by. De 17 Verdensmål skal sikre én bæredygtig verden for alle inden 2030.

I dag er kendskabet til målene kun på 20% blandt danskerne, hvilket Danmark For Målene vil ændre på. For at gøre Verdensmålene nærværende, kombinerer vi 3 mål ved hvert arrangement med ét overordnet tema.

Når temadagen om FØDEVARER I BALANCE kommer til byen, kommer det bl.a. til at handle om MADSPILD, RÅVARER og hvordan vi kan være med til at gøre en forskel for vores egen SUNDHED, og for en BÆREDYGTIG FREMTID ved at tænke lidt mere over vores MADVANER.

På denne temadag vil Anne Hjernøe komme forbi og holde et inspirerende foredrag. Anne er TV-kok og forfatter, bedre kendt som AnneMad. Når Anne kommer Danmark rundt, vil hun give inspiration til, hvordan vi kan støtte Verdensmålene gennem det vi spiser.

Kl. 11 går Anne på scenen.

Kl. 11.30 er der fællesfrokost i Apotekerhaven. Tag madpakken med eller køb en skøn frokost ved en nærliggende cafe, vi har dækket langbordet.

Kl. 13.00 vil Marie-Louise Risgaard fortælle lidt bæredygtige fødevarer.

ALDI Danmark, Friland, Scandic, Nordea Invest, BKI - Brasil Kaffe Import, Sodemann og IVECO støtter Verdensmålene og vil sammen med Danmark For Målene give inspiration til, hvordan vi som borgere også kan støtte Verdensmålene. Vi håber, at du vil støtte op om ’Danmark for Målene’ og være med til at sikre én bæredygtig verden.

Danmark For Målene er en folkeoplysningskampagne organiseret af Verdens Bedste Nyheder, Globalt Fokus samt Global Public i samarbejde med 48 byer og en række virksomheder.

Pris: 
Gratis
Østergade 18
6400 Sønderborg
Danmark