• Heartlands collage event header

Shantyaften med mad og musik

13. okt 2017, kl. 19.00

OPDATERET:
Nu er det også muligt at købe billet kun til koncerten ved shantyaftenen i Gråsten Æblefestivals opvarmede telt på havnen. Downtown Dynt og Heartlands spiller på skift, og som en kulmination sidst på aftenen spiller de sammen. Kom og mærk stemningen fra kl. 21. Billetprisen er 150 kr., og de skal købes enten online her, eller ved indgangen. 
Onlinesalg via dette link: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=fd2c2...

------

Ved Gråsten Æblefestival kan man få en hyggelig fredag aften på havnen med livemusik og buffet fra Det Sønderjyske Køkken

En shanty er en sømandsvise, og når der fredag 13. oktober kl. 19-24 holdes shantyaften på havnen i Gråsten som led i Gråsten Æblefestival, bliver der en maritim stemning med folkmusik af Downtown Dynt og Heartlands.

I aftenen deltager besætningerne på de gamle skibe, som ligger i havnen for lørdag morgen at stævne ud i den traditionelle æblesejlads på Flensborg Fjord.

Det Sønderjyske Køkken står for en æblefestivalbuffet i det opvarmede telt, og det lille orkester Downtown Dynt spiller under middagen. Det er brødrene Brian O'Driscoll og Thomas Eoin O'Driscoll, der synger og spiller sammen med deres far, John O'Driscoll, som er født og opvokset i Irland.

Efter middagen udvides folkgruppen til Heartlands - et seks mand stort orkester, hvor medlemmerne har rødder i Danmark, Island, Schweiz, Canada og Irland. Orkestret, der netop har spillet på årets Tønder Festival, oser af fællesskab, kærlighed og godt humør. De spiller på skift med Downtown Dynt, indtil det kulminerer i en fælles afslutning. 

Billetpris inkl. buffet er 300 kr., og man kan vælge at tilkøbe en æbledessert til 25 kr.

Billetter købes hos Gråsten Boghandel, Matas i Gråsten, Turistbureauet i Det Gamle Rådhus eller online via link her på siden.
 

Arrangeres af frivillige borgere

Æblefestivalen, der arrangeres af en gruppe frivillige borgere under Gråsten Forum med støtte fra Sønderborg Kommune og lokale sponsorer, åbnes på havnen torsdag 12. oktober kl. 17, og der er både fredag og lørdag kl. 10-17 masser af liv i teltene på havnen med boder og aktiviteter for hele familien. Find hele programmet her:  finde hele programmet på Gråsten Forums hjemmeside. Find link her på siden.

Pris: 
300 kr.
Toldbodgade 5
6300 Gråsten
Danmark