• OPUS 2 BIG BAND

Rudi's back in Town - Nytårsgallakoncert med barytonen Rudi Sisseck og OPUS 2 Big Band.

12. jan 2019, kl. 18.30 - 13. jan 2019, kl. 0.30

Sønderborgdrengen Rudi Sisseck vender den 12. januar 2019, for en kort bemærkning tilbage til fødebyen Sønderborg, hvor han sammen med Sønderborgs eget big band Opus 2, fører os stemningsmæssigt tilbage til de storslåede dinnerkoncerter i Las Vegas.


Publikum får i et par timer mulighed for at nyde Sinatra-klassikere og andre swingnumre efter en god middag fra køkkenet på Hotel Sønderborg Strand.

Det er et virkeligt scoop for Opus 2 Big Band, at det er lykkedes at engagere sangeren Rudi Sisseck til en nytårsgallakoncert i Sønderborg, og der venter koncertgæsterne en stor musikalsk oplevelse, når barytonen møder det velspillende big band. Big bandets faste sangerinde Iben Broholm vil også synge nogle numre til koncerten.

Barytonsangeren Rudi Sisseck er født og opvokset i Sønderborg og efter sin skole- og gymnasietid på henholdsvis Sønderskov Skolen og Statsskolen, uddannede han sig på Det jyske Musikkonservatorium, med videreuddannelse i Wien hos Walter Berry. Fra 1986 til 1991 var Rudi Sisseck ansat i Den Jyske Operas kor og siden 1991 har han været ansat i Det kgl. Operakor, hvor han også har haft en del solistroller.  Interessen for jazzen stammer fra ungdomsårene i Sønderborg, hvor han dannede ’Rudis Swingtet’, der underholdt med swingmusik ved forskellige lejligheder i og omkring Sønderborg. I begyndelsen af 80’erne optrådte Rudi Sisseck med DR Big Band og med kendte navne som NHØP og Dizzie Gillespie. I 2016 fik Rudi Sisseck tildelt Ridderkorset.

Koncerten er kommet i stand gennem kontakten mellem de 2 gamle klassekammerater fra Sønderskov Skolen – Rudi Sisseck og trompetist i Opus 2, Bo Andersen. ’Rudi var ikke sen til at sige ja til at komme til Sønderborg og lave en koncert med mit big band’ fortæller Bo Andersen og fortsætter; ’både Rudi og jeg håber, at Sønderborg er klar til en dinnerkoncert i Las Vegas stil og at rigtig mange, der husker Rudi fra tiden i Sønderborg, har lyst til at komme og se og høre hvad vi kan lave sammen’.

Prisen for nytårsgallakoncerten er 350 kr., inkl. 3-retters menu fra køkkenet på Hotel Sønderborg Strand. Ønskes alene adgang til koncerten uden spisning, kan billetter købes til 125 kr.

Reservation kan ske ved indbetaling til Danske Bank konto 3531 4731094861(husk at angive navn og antal personer).  Der udbydes 150 billetter til salg til koncerten.

Yderligere oplysninger kan fås hos Opus 2 Big Band v/Bo A. Andersen, mobil 28 95 27 30.

Pris: 
350 kr. Inkl. 3-retters menu
Strandvej 1
6400 Sønderborg
Danmark