Preben Kok og Rune Strøm

10. dec 2018, kl. 19.00

Slip livet løs - En helt særlig aften om tro, håb og kærlighed… Og andre store ting i livet!

 

Efter en totalt udsolgt aften i Fredericia er vi utrolig glade for, at Preben Kok og Rune Strøm nu også har sagt ja til, at komme til Sønderborg. 

Preben Kok og Rune Strøm er hver for sig blandt de mest populære og karismatiske foredragsholdere i landet. Preben er forfatter til den provokerende bog Skæld ud på Gud og er netop nu aktuel med bogen Slip livet løs. Han har som sygehuspræst og sjælesørger mødt folk helt ude på kanten af livet og har i den forbindelse hjulpet tusindvis af mennesker med at afsøge deres afmagt, skrøbelighed og tro på noget, der er større end dem selv.

Rune er kommunikations- og konflikthåndteringsekspert og forfatter til bestselleren Så tal dog pænt for helvede. Han er kendt som en enormt energisk foredragsholder og hjælper folk til at få en fælles sproglig bevidsthed og forståelse af de mekanismer, der styrker menneskers relationer, trivsel og udvikling, og hvad der kan hindre dem…! Han giver dig med med andre ord et indblik i kommunikationens og relationens enorme kraft.

 

En dynamisk duo

Tilsammen er Rune og Preben en dynamisk duo, som du kun meget sjældent kan opleve på samme aften. De provokerer og kæmper med hinanden på scenen og uddyber og omslutter hinandens viden. De sætter tingene på spidsen og giver dig en unik oplevelse, som vil forandre dit syn på livet...

 

Efter foredraget har du et indblik i:

  • Hvorfor livet er større, end du troede!

  • Hvorfor kriser er grobund for den menneskelige udvikling!

  • Hvordan du får taknemmelighed til at gå fra beslutning til tilstand!

  • Aftenen er opdelt i tre dele. Et foredrag med Rune Strøm, et foredrag med Preben Kok og en åben kamp (diskussion) mellem disse to.

    Håber vi ses til denne helt særlige mulighed.

Pris: 
269
Strandvej 1
6400 Sønderborg
Danmark