• kirk

Nikolaj Kirk

10. okt 2019, kl. 19.00

Nikolaj Kirk er altid på gastronomisk opdagelsesrejse. Publikum får nu en sjælden mulighed for at opleve Nikolaj for fuld udblæsning og komme bag om scenerne fra TV.

En aften med Nikolaj Kirk er som hans mad altid spændende, uforudsigelig og fyldt med fantastiske historier og oplevelser – lige fra jagt til køkkenteknikker i verdens lande.

Publikum kender Nikolaj Kirk fra Nak & Æd. Her afprøver han sammen med sin tro følgesvend Jørgen Skouboe Møller spejderfærdigheder, jagt og kogekunst. Samtidig får han stillet en god portion eventyrlyst i Danmark og resten af Verden.

Denne aftenen kommer publikum også med bag om kameraet og hører om

Arbejdet med Nak & Æd – og hør hvor titlen stammer fra?
Hvor Nikolaj får sin inspirationen fra?
Smager en husmår godt?
Og udfordringerne med at lave mad og TV ude i bushen, i tætte regnvåde skove eller kold tundraen…

Om Nikolaj Kirk
Nikolaj Kirk er prisvindende kok og forfatter. Han blev for alvor et kendt ansigt i Danmark, efter han var med som kok i tv-programmer som Mad i kassen, Go’ morgen Danmark og Nak & Æd. Gastronomi er Nikolaj Kirks store passion, som han har skrevet mange bøger om og modtaget adskillige priser for. I forlængelse af passionen for gastronomi søger Nikolaj Kirk konstant efter nye teknikker rundt omkring i de mange lokalsamfund i verden, som kan inspirere ham til nye retter.

Pris: 
-
Strandvej 1
6400 Sønderborg
Danmark