NETVÆRKET - Skrivegruppen for voksne

18. jan 2018, kl. 19.00

NETVÆRKET er bibliotekets skrivegruppe for voksne, der skriver romaner, noveller, kortprosa eller digte. Gruppen administreres af forfatter Hans Karup, der med et kyndigt blik guider feedbacken og giver gode råd til, hvordan man kan arbejde videre med sin tekst.
For voksne fra 22 år.

NB ny dato: torsdag den 18. januar (flyttet fra 11. januar)

NETVÆRKET er for dig, der elsker at skrive – eller gerne vil i gang.  Gruppen administreres af forfatter Hans Karup, og deltagerne skiftes til at få feedback på jeres tekster fra gang til gang. I læser hinandens tekster, og alle er med til at give feedback til hinanden. For at blive god til at skrive er man nødt til at kunne læse – både sine egne og andres tekster.

Det betyder ikke så meget, hvor erfaren du er til at skrive, blot du har lyst til at blive bedre til at skrive og gerne vil udvikle dit kreative sprog. Det er heller ikke så vigtigt, om du har skrivebordsskuffen fuld af tekster – måske er skrivegruppen din mulighed for at tage hul på ønsket om at skrive. Udover at give dig nye øjne på dine skriverier er skrivegruppen et trygt og uformelt sted at møde andre, der deler din interesse.

Vær opmærksom på, at NETVÆRKET har fokus på skønlitteratur og ikke fx faglitteratur og biografiskrivning. 

 

Tilmelding

Der er et begrænset antal billetter, og det er først til mølle. Efter tilmeldingsfristen modtager du en mail fra tovholderen. Husk derfor at angive din e-mailadresse.

 Vær opmærksom på, at du ikke kan være sikker på, at få gennemgået din tekst, hvis du kun deltager i et enkelt møde. Nedenfor kan du se tilmeldingsperioderne for de kommende møder.Hvis du allerede har en partout-billet, behøver du ikke trække en billet til de enkelte mødegange. (Partoutbilletterne er nu udsolgt og er ikke længere tilgængelige.)

 

 

Pris: 
0 kr.
Nørre Havnegade 15
6400 Sønderborg
Danmark
88 72 42 00
biblioteket@sonderborg.dk