Lyrikværkstedet

5. dec 2019, kl. 19.00

Lyrikværkstedet er et trygt og uformelt fællesskab, hvor både øvede og nybegyndere mødes om en fælles interesse for at skrive lyrik.

På hvert møde kan du træne dine poetiske færdigheder, når vi dykker ned i forskellige udtryksformer, tematikker eller muligheder inden for digtgenren, og vi skal blandt andet se nærmere på billedsprog og systemdigtning.

På Lyrikværkstedet laver deltagerne skriveøvelser, finder inspiration i bogreolen og giver feedback på hinandens digte under kyndig ledelse af Hans Karup.

Hans Karup (f. 1968) har udgivet seks digtsamlinger og senest en lærebog om at bruge digtskrivning i undervisningen. Hans Karup har derudover haft digte i mange tidsskrifter og aviser blandt andet Ugens digt i Weekendavisen og Politiken, Slagtryk, Texas Longhorn og Hvedekorn, hvis redaktør Lars Bukdahl inviterede ham til at læse op sammen med Jørgen Leth på BogForum. Hans Karup er uddannet folkeskolelærer og underviser i dansk og er desuden med i Forfattergruppen Alssund. Hans Karup er desuden underviser på Forfatterakademiet

Der er ingen krav om færdige manuskripter, du skal blot have skrivelyst og mod på at blive udfordret.
Medbring en computer eller andet skrivegrej.

OBS: Der skal trækkes en ny billet for hver mødegang.

Se mere om bibliotekets skriveaktiviteter her

Nørre Havnegade 15
6400 Sønderborg
Danmark
88 72 42 00
biblioteket@sonderborg.dk