• Logo og kontakt

Kloakservice i topkvalitet

Lyngholm Kloak Aps hjælper dig, som står med et projekt inden for kloakarbejde, belægning, rottebekæmpelse og entreprenørarbejde. Vi har en bred vifte af kompetence og varetager næsten alle typer af opgaver. Vi garanterer, at resultatet er i top.

Vores firma består af kloakmester og entreprenører. Vi laver opgaver i Aabenraa og omegn, og derfor også i Sønderborg. 

Kloakarbejdet er vores spidskompetence, og vi hjælper med at rense ud, udbedre skader eller generelt give råd til, hvordan du selv kan vedligeholde din kloak hele året. 

Har du problemer med rotter, kan vi hjælpe til med forberedelse eller fjernelse af dette, enten ved hjælp af rottefælder eller rottespærre. 

Vi har også kompetencer inden for entreprenørarbejde, så alt med hus og have kan vi hjælpe med til, enten små eller store opgaver. Skal du fx have ryddet op i haven eller bygget noget nyt til huset, kan vi stå for det basale og lave fundamentet til det osv.

Som noget helt nyt kan vi nu også hjælpe til med belægning i hus og have, så hvis du skal have lavet en gangsti eller en fliseterrasse, så kan vi nu også hjælpe med det. Dette betyder, at vi hele tiden prøver at brede vores kompetencer ud, men altid med fokus på, at vi kan løse opgaven ordentligt.

Kontakt os og vi giver et tilbud på dit projekt.

 

 

Ladegårdskov 18
6300 Gråsten
Danmark

Lignende steder