Kløver-Skolen søger SFO-leder

Da vor nuværende sfo-leder er tilbudt ny stilling, har vi brug for dig fra 1. marts 2019 eller snarest derefter.
 
 
Vi forventer
 
At du har specialpædagogisk og ledelsesmæssig erfaring. At du er kendt som faglig dygtig, effektiv, initiativrig og at du kan lide at tage ansvar. Du kan have flere bolde i luften ad gangen – og kan li’ det!
 
Du vil være en del af et synligt ledelsesteam med gennemslagskraft – et ledelsesteam som arbejder opgavestyret frem for regelstyret. Du er pædagogisk visionær, brænder for en sag og kan tænde andre.
 
 
 
Du kan forvente
 
 Det fulde ansvar for sfo-ens daglige drift og udvikling
 
 Ligeværdige samarbejdspartnere i ledelsesteamet
 
 Stor frihed til tilrettelæggelsen og løsningen af opgaver.
 
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til skoleleder, Trine Petersen tlf. 88726841/27906841 eller på skolens hjemmeside www.klover-skolen.dk. Ansøgere er velkomne til at aftale et besøg på skolen.
 
Ansøgningen sendes elektronisk www.sonderborgkommune.dk
 
Stillingen vil blive aflønnet efter gældende overenskomst.
 
 
Ansøgningsfristen er 4. februar. Ansøgere som indkaldes til samtale, vil ved indkaldelsen blive bedt om reference til en leder og en medarbejder. Der indhentes relevant straffeattest (børneattest) på ansøgeren, som indstilles til ansættelse.
 
 
Ansættelsessamtaler forventes afviklet i uge 8.
 
 
 
Kløver-Skolen er Sønderborg kommunes specialskole.
 
I SFO er der ca. 80 børn.
 
På skolen undervises eleverne i 4 afdelinger. Det drejer sig om elever med generelle indlæringsvanskeligheder og elever med tale-/sprogvanskeligheder, elever med gennemgribende udviklingsforstyrrelser og koncentration - og opmærksomhedsproblematikker, elever med autismespektrum forstyrrelser samt elever med socio-emotionelle vanskeligheder. Skolen har elever fra 0. til 10. klasse.
 
Skolen har 190 elever og ca. 125 medarbejdere (lærere, pædagoger, fysioterapeut, talepædagog, pædagogmedhjælpere og administrativt personale).
 
 

Afdeling

Kløver - Skolen

Ansøgningsfrist

2019-02-04T23:59:59

Stillingskategori

Undervisning, Børn og Unge

Kontaktperson

Karine Barnakyan

Kontaktoplysninger