• Mark & Christoffer

Julekoncert med Mark & Christoffer

14. dec 2018, kl. 20.00 - kl. 22.00

Det er efterhånden en juletradition og i år er ingen undtagelse. Mark & Christoffer spiller to julekoncerter i Augustenborg, nemlig den 14. og 15. december kl. 20.00, og der er igen lagt op til en helt forrygende oplevelse, i Kultursalen, med deres flotte sangstemmer og lune humor.

Mark & Christoffer spiller selvfølgelig en del af de kendte sange, der på en eller anden måde handler om julen, men de vil også have andet og nyt med. 

Mark & Christoffer begyndte det musikalske samarbejde i 1998 på Sønderborg gymnasium, og siden er det bare gået der ud af.  De er nu kendt utallige koncerter i hele landet, Christoffer Brodersen nok især for sin medvirken i vokalgruppen Basix, og for hans deltagelse gennem flere år i ”En søndag på Als”. Mark Dixon har sunget store solistpartier i bl.a. Sønderjyllands Symfoniorkesters koncertopførelser af Chess og Jesus Christ Superstar.

”Julekoncerten bliver altså en rigtig underholdende og hyggelig Mark & Christoffer-aften, og vi regner med der bliver udsolgt”, siger Poul Andersen fra MIF kulturafdeling. Så har du ikke sikret dig en billet endnu, så skynd dig.
 

Pris: 
170 kr.
Kettingvej 19a
6440 Augustenborg
Danmark