Få brandet din virksomhed via work-live-stay

Published
02. jun 2017
WLS
Work-Live-Stay bidrager til bedre vækstbetingelser i Syddanmark og medvirker til, at virksomheder kan tiltrække og fastholde højtuddannede og specialister fra ind- og udland.

Foreningen Work-Live-Stay Southern Denmark blev i 2012 stiftet med det formål at give bedre vækstbetingelser i Syddanmark ved at højne mulighederne for private og offentlige virksomheder at tiltrække og fastholde højtuddannet arbejdskraft.

Arbejdet er et samarbejde mellem private virksomheder, syddanske kommuner og Region Syddanmark, som står sammen om at skabe vækst i Syddanmark.

Som virksomhed kan man fremgå via hjemmesiden www.work-live-stay.dk og være med til at vise højtuddannede - både jobsøgende og studerende - hvor mange muligheder, der er i vores område. Samtidig kan man brandes som virksomhed, få lettere adgang til netværk og viden og på den måde nemmere få adgang til højtuddannet arbejdskraft, når der skal rekrutteres.

Se også folderen om work-live-stay her.

Bestyrelsen

Bestyrelsen består af repræsentanter for ECCO, LEGO, Lodam Electronics, Odense Congress Center, Væksthus Syddanmark, Region Syddanmark, Work in Denmark, Offshore Center Danmark samt kommunerne Sønderborg, Vejle, Esbjerg og Faaborg-Midtfyn.