• Gamer

eSport Messe

21. apr 2018, kl. 10.00 - kl. 18.00

Sønderborg er vært for Sydjyllands største eSport-messe, når den løber af stablen 21. april på Business College Syd. Messen har spændende oplevelser for børn, unge og voksne, og uanset om man er dedikeret gamer, i familie med en der er går op i computerspil, eller bare er nysgerrig på hvad eSport er, så er der masser af aktiviteter at deltage i.

En række personligheder gæster messen, som hver har deres syn på eSport og indsigt i den danske spilkultur. Heriblandt kan du møde Jakob Stegelmann som vil udføre Troldspejlet live, for alle som gerne vil blive klogere på computerspillets historie. 

Du kan også tage kampen op mod Jakob "Pimp" Winneche, som er tidligere professionel spiller i CS:GO, der også kan give insight i sundhed og fortælle om hans egen forvandling.

Forældrene fra tv-showet "Tæv din teenager", vil være tilstede på messen sammen med deres børn, for at dele deres personlige historier og komme med en forældres indtryk af eSports kulturen.

eSport Messe Sønderborg er et intiativ, som vil give indblik i den voksende eSports kultur. På messen kan du bl.a. blive undervist i mental træning af professionelle og deltage i en række drop-in turneringer i LoL, CS:GO, Hearthstone, FIFA og Rocket league. Desuden vil deltagerne på messen få indblik i sundhedsrelevante emner, som præger eSport. Ludomani, kost, motion og generel sundhed er blandt standene på dagen.

Pris: 
Gratis
Sdr. Landevej 30
6400 Sønderborg
Danmark