Erhvervsindsatserne følges op i næste halvdel af 2018

Published
08. aug 2018
Erhvervsservice
Markedsføringsværktøjskassen og Erhvervsguiden, som begge blev lanceret i 2017, er siden blevet taget godt imod af Sønderborg-områdets virksomheder. Erhvervsinitiativerne fortsætter i anden halvdel af 2018, hvor både Analyse- og Handlingsplanen og Bosætningsstrategien også opdateres.

I november 2017 blev virksomheder i Sønderborg-området præsenteret for den nye markedsføringsværktøjskasse til branding og rekrutteringsformål samt Erhvervsguiden, som gav et overblik over kommunens serviceydelser. Begge indsatser er siden blevet opdateret.

Sideløbende er der bygget på med øgede virksomhedsbesøg fra en erhvervskonsulent og en opdateret, lokal erhvervsanalyse, som skal give et bedre indblik i, hvilke behov Sønderborgs erhvervsliv har for at kunne vækste og skabe nye arbejdspladser. Analysen anvendes i forbindelse med en opdatering af Analyse- og Handlingsplanen, som præsenteres for erhvervsudvalget i august. I forbindelse med markedsføringsværktøjskassen og Erhvervsguiden følges der op med interesserede virksomheder i efteråret 2018 for at gøre status over produkterne og eventuelt supplere indholdet yderligere.

- Det er vigtigt for os at holde skruen i vandet og vise overfor vores erhvervsliv, at vi vil dem det bedste. Derfor søsætter vi konstant erhvervsinitiativer og følger op på, om de har den ønskede effekt. Ca. 2.000 har besøgt siden med markedsføringsværktøjskassen bare her i 2018, og det er jo et tegn på, at der er en interesse for vores materiale, siger formanden for erhvervsudvalget, Gerhard Bertelsen.

Også næstformanden for erhvervsudvalget, Heidi F. Jørgensen, ser frem til se resultaterne af analysen:

- Under hele processen med revideringen af Analyse- og Handlingsplanen har vi haft virksomhederne med inde over for at sikre, at indsats og behov rammer hinanden. Derfor er analysens resultater og dermed en yderligere konkretisering af virksomhedernes behov essentielle i fremadrettede tiltag.

Både den gratis markedsføringsværktøjskasse, Erhvervsguiden m.m. kan findes på sonderborg.dk/erhverv

Interesserede virksomheder kan også få besøg eller kontaktes af Sønderborg Kommunes Erhvervsservice ved at ringe til 88 72 71 70.