• ballet

Den kongelige Sommerballet 2019

15. jun 2019, kl. 19.00

Sommeren står i ballettens tegn, og Den Kongelige Ballet besøger i år Sønderborg Slotspark 15. juni. Pak picnickurven og få en unik gratis oplevelse.

Kongelig sommerballet har siden 2006 trukket titusinder af danskere til de gratis balletforestillinger. I år når tåspidssko, tylskørt og trikot ud til endnu flere danskere i hele landet. Sommerballettens storslåede balletoplevelser, der ellers normalt kun kan opleves på Gamle Scene i København, besøger nemlig dobbelt så mange byer som i 2018:
"Jeg er bragende stolt af Den Kongelige Ballets høje niveau netop nu. Det skal vi selvfølgelig vise hele landet," siger balletmester Nikolaj Hübbe. "Sommerballetten er altid et af kompagniets højdepunkter. Helt personligt glæder jeg mig allerede."
Scenen bygges op i løbet af dagen i smukke, lokale naturomgivelser og senere kan publikum sætte sig til rette i græsset med deres fyldte picnickurve. I selskab med Den Kongelige Ballet får de en unik og uforglemmelig sommeroplevelse, som blandt andet indeholder en forsmag på den kommende sæsons forestillinger.

Program og dansere præsenteres, når vi kommer tættere på dagen. Men helt klart er det: Oplevelsen bliver stor!


NB! I tilfælde af regnvejr aflyser vi først i sidste øjeblik inden forestillingsstart.

Pris: 
Gratis. Kom bare!
Sønderbro 1
6400 Sønderborg
Danmark