• Nord-Als Musikfestival

Nord-Als Musikfestival

I Danmark elsker vi festivaler. Alle kommuner med respekt for sig selv har en, og det har vi også i Sønderborg Kommune. Vores hedder Nord-Als Musikfestival, og den har spillet op til hygge og fest hele 35 gange siden debuten i 1980.

Nordals Festival har ry for at være en festival for hele familien. Det har noget med størrelsen at gøre. Nordals Festival beviser faktisk, at størst ikke altid er bedst. Men det har også noget med den rare stemning at gøre. Her er plads til alle.

Nord-Als Musikfestival afholdes hvert år den anden weekend i juni på det idylliske Nordborg Slot, som ligger midt i Nordborg by. Til daglig danner slottet ramme om Nordborg Slots Efterskole. Efterskolens elever er en vigtig del festivalen da mange af dem arbejder som frivillige med alt det praktiske, der skal til for at afvikle en festival.

Hvert år udlodder Nord-Als Musikfestivalforening overskuddet fra årets festival. I årenes løb er der givet mange penge til støtte for lokale spejdere, håndboldspillere og friskoleelever. Og muligheden for at lokale amatørbands kan spille i gode omgivelser er også noget af det festivalen er med til at støtte.

Festivalen har sin egen campingplads, Camping Luffe, der ligger få hundrede meter fra festivalpladsen.

Slotsgrunden 1
6430 Nordborg
Danmark
nordals@musikfestival.dk

Lignende steder