• Foto af Gospelfællesskabet
    Foto af Gospelfællesskabet

Gospelfællesskabet

Gospelfællesskabet Sønderborg er et sted, hvor vi mødes omkring Gospelmusikken til både gospelgudstjenester, kor og andre aktiviteter

Gospelfællesskabet er en del af Sønderborg Frikirke. I Gospelfællesskabet kan du synge i gospelkor og der findes et for alle:

Hearts of Gospel - et kor for alle voksne uden optagelsesprøve. Vi øver onsdage kl. 19 - 21 i Sønderborg Frikirke. Det koster 450 pr halvår at deltage i koret. Kom en onsdag og prøv at vær' med.

Gospel4Teens - et kor for alle børn/unge mellem 11 og 18 år. Malene Birk Olsen og Poul Jeznach Madsen leder koret som øver torsdage fra 17 - 18.30 i Sønderborg Frikirke. ALLE kan være med. Det koster 250 kr pr halvår at deltage + betaling for t-shirt (100 kr)

Gospel4Kids - et kor for alle børn fra 6 - 10 år. May og Poul Jeznach Madsen leder koret. De øver i Sønderborg Frikirke om onsdagen fra 16.30 til 17.45. ALLE kan være med. Det koster 250 kr pr halvår at deltage + betaling for t-shirt (80 kr)

Gospelfællesskabet er også kirke. Vi har gospelgudstjenester engang i måneden hvor alle kan deltage - også dem, der ikke synger i korene. Hold øje med Sønderborg Frikirkes hjemmeside for datoer. Her kan man sætte fokus på det gospelsangene handler om - nemlig de gode nyheder om Gud! 

Damgade 94
6400 Sønderborg
Danmark
31 42 12 39
gospelqueen@me.com

Lignende steder