• Leg i træet

Broager Private Børnehus

Privat børnehave i Broager midtby

Broager Private Børnehus er en institution beliggende midt i Broager by. 

Vi er syv fastansatte, som både fagligt, personligt og aldersmæssigt spænder vidt.
Vi er et lille hus fordelt på tre grupper: Bjørneungerne, Mariehønerne og Krudtuglerne. Vi er ca. 15 børn på hver gruppe, der er primært tilknyttet en pædagog og en medhjælper på hver gruppe.

Broager Private Børnehus ligger nabo til Broager Skole midt i Broager by, men alligevel i gå-afstand til skøn natur og frie omgivelser.
Vi benytter bibliotekerne i omegnen, for børnene bliver det en naturlig del at låne og læse bøger. Vi medbringer ofte madpakker.

På Gendarmstien og ”Banestrækningen” har vi rig mulighed for, at gå ad små stier, og på en sikker måde komme ud og opleve nærområdet, som fx skov, strand, marker og udyrkede områder.
Vi benytter også teglværksmuseet Cathrinesminde, hvor vi opholder os en til to uger ad gangen.

Tre-fire gange om året tager hele børnehaven med bus på ”fælles udflugter” til forskellige steder, fx Gråsten Skov, Hestehave plantage og Kelstrup plantage.
De enkelte grupper benytter sig også af de offentlige busser til ture ud af huset, eller ved invitation til fødselsdag hjemme hos et barn.
På gruppernes gåtur dag benytter vi nærområdet. Vi besøger parken, går tur ved mosen og fodrer ænder, eller vi besøger legepladser rundt om i området.

Besøg vores hjemmeside eller giv os et kald for at høre nærmere.

Vestergade 14
6310 Broager
Danmark
74 44 10 30
mail@broagerprivateboernehus.dk