• Aprilfestival teater for små og store

Aprilfestival - teater for små og store

23. apr 2017, kl (Hele dagen) - 30. apr 2017, kl (Hele dagen)

Den 23.-30. april 2017 deltager ca. 120 professionelle børne- og ungdomsteatre fra hele Danmark i Aprilfestival - teater for små & store - verdens største teaterfestival for børn & unge samt en af årets store kulturbegivenheder i Sønderborg Kommune.

Teatrene viser næsten 200 forskellige teaterforestillinger i løbet af bare en uge. Der er 25.000 gratis billetter til uddeling i løbet af festivalen.

 

I en uge vil de fleste kroge af kommunen opleve en eller flere teaterforestillinger. Festlighederne skydes i gang søndag 23. april på Sønderborg Bibliotek. I løbet af ugen vil en lang række skoler få besøg af teatre, og om aftenen, klokken 17 og 19, er der ligeledes teater rundt omkring.

 

Torsdag lægger Koncertsalen Alsion rammer til det store festshow, der skyder weekenden i gang, hvor Sønderborg midtby vil strømme over af teater.

 

Dansk teater for børn og unge har et velfortjent internationalt ry for at være af særdeles høj kvalitet. Derfor har et større antal teaterfolk fra mange forskellige lande meldt deres ankomst til festivalen.

 

Festivalen er arrangeret af Teatercentrum og Sønderborg Kommune.

Pris: 
Gratis
Kongevej 19-27
6400 Sønderborg
Danmark