• Gråsten Æblefestival 2017

Gråsten Æblefestival 2017

12. okt 2017, kl. 17.00 - kl. 19.30
13. okt 2017, kl. 10.00 - kl. 23.00
14. okt 2017, kl. 10.00 - kl. 17.00

Gråsten Æblefestival, der finder sted på Gråsten Havn ved begyndelsen af efterårsferien, torsdag 12. oktober kl. 17 - lørdag 14. oktober kl. 17, har i år ekstra mange aktiviteter for børn og familier.
Lokale fødevarer vil fylde endnu mere end tidligere. Det ene af to telte vil være 60 meter langt og vil hovedsaglig være fyldt med alskens godter. Derudover vil der være boder med hobbyting og kunsthåndværk. 

Børneaktiviteter og skibe

I det andet telt vil børn og familier nemt kunne tilbringe nogle gode timer med aktiviteter, der har æbler i centrum.

Skoler og børnehaver i Gråsten bliver igen i år involveret i festivalen, blandt andet gennem skoleprojektet Vidensby - Smag for livet, hvor også naturvidenskab spiller en rolle. 
Æblesejladsen på Flensborg Fjord er stadig en hjørnesten i festivalen. Man kan følge de gamle skibe stævne ud med kurs mod Flensburg lørdag kl. 10, og der er igen i år et grænseoverskridende samarbejde om æblesejladsaktiviteter, blandt andet en gratis shuttlebus mellem Flensburg, Glücksburg, Kollund og Gråsten. 

Æblekage og festaften
Æblefestivalen i Gråsten inviterede i fjor første gang til æblekagedyst, hvor alle kunne stille op med en kage. Det kan man også i år. Det sker lørdag eftermiddag, hvor alle også kan spise løs fra Det Store Æblekagebord. Til dette skal man i år ikke købe billet i forvejen, men i indgangen til arrangementet. 
I år genindføres spisning inden livekoncerten fredag aften i det opvarmede telt. Folkgruppen Heartlands er på plakaten sammen med Downtown Dynt, der spiller lidt mere stille opvarmningsmusik under spisningen. 
Jesper Kock fra Det Sønderjyske Køkken står for menuen, og man køber en samlet billet til aftenen.

 

 

 

 

Pris: 
0 kr.
Toldbodgade 5
6300 Gråsten
Danmark